Σιτέλαιο (ΝΤ) 100ml

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1392
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Ονομασία triticum vulgare
Προέλευση U.S.A
Τα έλαια βασης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον "φορέα" στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια.

Το σιτέλαιο (Wheatgerm Carrier Oil) είναι γνωστό ως το λαδι βασης με τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε. Προέρχεται από το φυτό Triticum vulgare. Το σιτέλαιο βοηθάει στην αναδόμηση των ιστών της επιδερμίδας, προλαμβάνει τη ξηρότητα του δέρματος και είναι ένα ισχυρό φυσικό αντιοξειδοτικό. Περιέχει επίσης βιταμίνες Α, Β1, Β2,Β3,Β6,C,D,F, πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία. Συνήθως χρησιμοποιείται με ανάμειξη σε ποσοστό 10-20% σε αμυγδαλέλαιο, σταφυλέλαιο ή βερυκοκέλαιο.

Το Σιτέλαιο ΝΤ που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρό. Η συσκευασία των 100ml σε συσκευασία PET είναι ιδιαίτερα πρακτική και ιδανική για να διατηρείται φρέσκο και αναλλοίωτο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα .

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ελαίων βασης.

  Δείτε επίσης

Brazil Nut 100ml bertholletia excelsa
€ 8,90
Σταφυλέλαιο Οργανικό vitis vinifera
€ 5,90
Αμυγδαλέλαιο Oργανικό 30ml prunus dulcis
€ 3,90
Σύμφυτο Λάδι 100ml symphytum officinale
€ 6,90
Βαλσαμέλαιο Πηλίου 100ml Druides Herbs hypericum perforatum
€ 7,90
  Επιστροφή στην κορυφή