Βερικοκέλαιο (ΕP) Naturally Thinking 100ml

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1394
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Ονομασία prunus armeniaca
Προέλευση U.S.A
Τα έλαια βασης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον "φορέα" στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια.

To Βερικοκέλαιο E.P (Apricot Kernel Oil Expeller Pressed) προέρχεται από το φυτό Prunus armeniaca. Είναι ένα λαδι πλούσιο σε βιταμίνες που χρησιμοποιείται κυρίως από άτομα με ευαίσθητη επιδερμίδα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που αποτελεί έλαιο βασης για καλλυντικά προϊόντα που σχετίζονται με την περιποίηση του προσώπου.

Το Βερικοκέλαιο περιέχει Ολεϊκό (Ωμέγα 9) και Λινολεϊκό οξύ - συστατικά που συνεισφέρουν στην αναζωογόνηση των κυττάρων της επιδερμίδας. Περιέχει επίσης βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, Β17 και Ε.

Το Βερικοκέλαιο Ε.P (Expeller Pressed) που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρό και έχει παραχθεί με την διαδικασία συμπίεσης. Η συσκευασία των 100ml σε μεταλλικό περίβλημα είναι ιδιαίτερα πρακτική και ιδανική για να διατηρείται φρέσκο και αναλλοίωτο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα .

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ελαίων βασης.

  Δείτε επίσης

Εχινάκεια Λάδι 100ml echinacea purpurea
€ 9,90
Σιτέλαιο 100ml triticum vulgare
€ 6,90
Αμαμελίδα Λάδι 100ml Hamamelis virginiana
€ 9,90
Τσουκνίδα Λάδι 100ml urtica dioica
€ 8,90
Κολοκύθα Λάδι Οργανικό cucurbita pepo
€ 11,90
  Επιστροφή στην κορυφή