Ροδακινέλαιο Naturally Thinking 100ml

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1395
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Προέλευση Spain
Ονομασία prunus persica
Τα έλαια βασης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον "φορέα" στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια.

Το Ροδακινέλαιο (Peach Kernel Oil) έχει ιδιότητες που μοιάζουν πάρα πολύ με εκείνες του Βερικοκέλαιου. Προέρχεται από το φυτό Prunus Persica και είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β και Ε. Η βιταμίνη Ε που περιέχει, έχει έντονα αντιοξειδοτικές ιδιότητες οι οποίες βοηθούν την επιδερμίδα να καταπολεμήσει τις βλαβερές τοξίνες.

Το Ροδακινέλαιο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή έλαια βασης στην αρωματοθεραπεία. Απορροφάται σχετικά εύκολα από το δέρμα και έχει έντονα ενυδατική δράση. Φροντίζει και θρέφει την επιδερμίδα, δεν της επιτρέπει να αφυδατωθεί και έχει πολύ καλά αποτελέσματα έναντι των ρυτίδων (βοηθάει την επιδερμίδα να διατηρεί την ελαστικότητα της).

Το Ροδακινέλαιο λόγω του ότι είναι πιο ακριβό, συνήθως δεν χρησιμοποιείται από τους επαγγελματίες μόνο του - η πρόσμιξη του με αμυγδαλέλαιο είναι πολύ καλή ιδέα.

Το Ροδακινέλαιο Ε.P (Expeller Pressed) που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρό και έχει παραχθεί με την διαδικασία συμπίεσης. Η συσκευασία των 100ml σε μεταλλικό περίβλημα είναι ιδιαίτερα πρακτική και ιδανική για να διατηρείται φρέσκο και αναλλοίωτο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα .

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ελαίων βασης.

  Δείτε επίσης

Σιτέλαιο 1lt triticum vulgare
€ 39,90
Ρόδι Bio από Amygdalea Βόλου
€ 10,90
Αμυγδαλέλαιο Bio Βόλου από Amygdalea 100ml
€ 8,90
Σύμφυτο Λάδι 100ml symphytum officinale
€ 6,90
Κράνμπερυ 30ml vaccinium macrocarpan
€ 9,90
  Επιστροφή στην κορυφή