Ροδακινέλαιο (ANC) 1lt

€ 32,90   € 29,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1473
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 1 lt
Ονομασία prunus persica
Τα έλαια βασης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον "φορέα" στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια.

Το Ροδακινέλαιο (Peach Kernel Oil) έχει ιδιότητες που μοιάζουν πάρα πολύ με εκείνες του Βερικοκέλαιου. Περιέχει βιταμίνες Α, Β και Ε. Η βιταμίνη Ε που περιέχει, έχει έντονα αντιοξειδοτικές ιδιότητες οι οποίες βοηθούν την επιδερμίδα να καταπολεμήσει τις βλαβερές τοξίνες.

Το Ροδακινέλαιο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή έλαια βασης στην αρωματοθεραπεία. Απορροφάται σχετικά εύκολα από το δέρμα και έχει έντονα ενυδατική δράση. Φροντίζει και θρέφει την επιδερμίδα, δεν της επιτρέπει να αφυδατωθεί και έχει πολύ καλά αποτελέσματα έναντι των ρυτίδων (βοηθάει την επιδερμίδα να διατηρεί την ελαστικότητα της).

Το Ροδακινέλαιο λόγω του ότι είναι πιο ακριβό, συνήθως δεν χρησιμοποιείται από τους επαγγελματίες μόνο του - η πρόσμιξη του με αμυγδαλέλαιο είναι πολύ καλή ιδέα.

Το Ροδακινέλαιο που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρό. Στη συσκευασία του 1lt είναι εξαιρετικά οικονομικό.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ελαίων βασης.

  Δείτε επίσης

Μποράγκο πόσιμο βιολογικό Λάδι 60ml by Terpenic labs oenothera biennis
€ 17,90
Τζοτζόμπα Οργανικη 1lt buxus chinensis
€ 119,00
Τζοτζόμπα Bioaroma 100ml buxus chinensis
€ 12,00
Ριγανέλαιο Βιολογικό by Yfantia Terra
€ 9,90
Τζοτζόμπα Οργανική buxus chinensis
€ 7,90
  Επιστροφή στην κορυφή