Σόγια Λάδι (CP) Naturally Thinking

€ 6,90   € 4,90
€ 39,90   € 19,90Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1804
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Ονομασία glycine max
Προέλευση U.S.A
Τα έλαια βασης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον "φορέα" στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια.

Το λαδι Σόγιας (Glycine max) είναι ένα από τα καλύτερα έλαια βάσης για μασάζ και το ιδανικότερο για ανάμειξη μαζί με αμυγδαλέλαιο. Το λάδι που σας προσφέρει το Sensities είναι μόνο για καλλυντική χρήση και διαφέρει από το μαγειρικό σογιέλαιο. Έχει υποστεί μερική διύλιση για να απομακρυνθούν τα βαρύτερα στοιχεία του ελαίου και έχει πλέον βελούδινη υφή και ελαφριά σύνθεση. Το λαδι Σόγιας έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνες Α,C, E, λιπαρά οξέα και λεκιθίνη.

Το λαδι Σόγιας χρησιμοποιείται είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με αμυγδαλέλαιο για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Το Λάδι λαδι Σόγιας που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρό. Στη συσκευασία των 100ml είναι ιδιαίτερα πρακτικό.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ελαίων βασης.

Δείτε επίσης

Φουντουκέλαιο 100ml corylus avellana
€ 8,90
Νυχτολούλουδο Οργανικό oenothera biennis
€ 8,90 € 19,90
Μπάομπαπ Λάδι (CP) Naturally Thinking 100ml
€ 18,90
Καροτέλαιο 30ml daucus carota
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή