Ρυζέλαιο 100ml

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2228
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Προέλευση United Kingdom
Ονομασία oryza sativa
Το λάδι από Πίτουρα Ρυζιού (Rice Bran Oil) προέρχεται από τους καρπούς του φυτού Oryza Sativa, γνωστό και ως Ασιατικό Ρύζι. Θεωρείται πως είναι το "μυστικό της νεότητας" των γυναικών στη Ιαπωνία - μάλιστα είναι γνωστός στη Ιαπωνία ο όρος "Rice Bran Beauties".

To λάδι από Πίτουρα Ρυζιού είναι ένα "ελαφρύ" λάδι ιδιαίτερα πλούσιο σε βιταμίνη Ε και στη σύνθετη ουσία gamma-oryzanol. Η ουσία αυτή θεωρείται πως έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα, μεταξύ των οποίων αναφέρεται η ικανότητα να προστατεύει τα λιπίδια της επιδερμίδας από την οξείδωση, να εμποδίζει την εμφάνιση φακίδων και να προστατεύει από την εμφάνιση σκούρων στιγμάτων. Η ουσία gamma-oryzanol διαλύεται στο έλαιο, με αποτέλεσμα να εισχωρεί εύκολα στην επιδερμίδα την οποία θρέφει αλλά και τονώνει (βελτιώνοντας τοπικά τη κυκλοφορία του αίματος).

Το λάδι από Πίτουρο Ρυζιού θεωρείται πως προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές ηλιακές ακτίνες και πως μειώνει την ένταση των ρυτίδων. Χρησιμοποιήστε το λάδι αυτούσιο ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια. Αποτελεί ιδανικό συνθετικό των σπιτικων καλλυντικων και σαπουνιών σας - ειδικά για προϊόντα αντιγήρανσης. Προτιμήστε το για τη περιποίηση της ώριμης και ταλαιπωρημένης επιδερμίδας.

Το λάδι από Πίτουρο Ρυζιού που προσφέρεται από τα Sensities είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικές ουσίες.

Για να μάθετε πως να χρησιμοποιήσετε το ρυζέλαιο για να παρασκευάσετε μια αντιγηραντική κρέμα νυκτός κατά των πανάδων πατήστε εδώ.

Δείτε επίσης

Σιτέλαιο Οργανικό triticum vulgare
€ 9,90 € 24,90
Φραγκοστάφυλλο λάδι 30ml ribes ni grum
€ 4,90
Κύπερη Κίτρινη Bio Λάδι (Tigernut) by Haut Segala Cyperus esculentus
€ 23,90
Λάδι Λεμονιού citrus limon
€ 9,90
Φραγκοστάφυλο 100ml ribes ni grum
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή