Μπάομπαπ Λάδι 100ml

€ 18,90   € 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2229
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Προέλευση United Kingdom
Ονομασία adansonia digitata
Το λάδι Baobab (Baobab Oil) προέρχεται από τους σπόρους των καρπών του φυτού Adansonia Digitata, ένα από τα πιο γνωστά δέντρα στην Αφρικάνικη Ήπειρο.

To λάδι Baobab, παρά τις εκπληκτικές ιδιότητες του, δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδόμενο στη χώρα μας. Πρόκειται για ένα φυτικό έλαιο το οποίο είναι πλούσιο σε βιταμίνες A, D, E και F, καθώς και σε Omega-3, Omega-6 και Omega-9 λιπαρά. Πέρα από την ενυδάτωση που προσφέρει, θεωρείται πως βελτιώνει σημαντικά την ελαστικότητα της επιδερμίδας, υποστηρίζει την ταχεία αναγέννηση των κυτάρων και καθυστερεί την εμφάνιση και ανάπτυξη των ρυτίδων. Το σημαντικό με το λάδι Baobab είναι πως θρέφει την επιδερμίδα με πολύτιμα συστατικά, χωρίς όμως ταυτόχρονα να φράζει τους πόρους.

Το λάδι Baobab είναι ένα ιδανικό συστατικό για καλλυντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών. Διατηρεί την επιδερμίδα υγιή και τη θρέφει αποτελεσματικά και σε βάθος. Χρησιμοποιήστε το λάδι Baobab αυτούσιο ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια. Αποτελεί ιδανικό συνθετικό των σπιτικων καλλυντικων και σαπουνιών σας - ειδικά για προϊόντα προσώπου και μαλλιών όπως είναι οι ενυδατικές κρέμες, τα lip balms, τα σαμπουάν και τα Hair Conditioners. Προτιμήστε το για τη περιποίηση της ξηρής, και γερασμένης επιδερμίδας, καθώς και για μαλλιά που έχουν χάσει τη λάμψη τους.

Το λάδι Baobab που προσφέρεται από τα Sensities είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικές ουσίες.

  Δείτε επίσης

Μακαντάμια Οργανική macadamia ternifolia
€ 7,90
Καλέντουλα 100ml calendula officinalis
€ 8,90
Αμυγδαλέλαιο 1lt prunus dulcis
€ 14,90   € 12,90
Σόγια Λάδι (ΝΤ) glycine max
€ 6,90
Έλαιο βάσης Αβοκάντο από την Rizes Crete persia gratissima
€ 10,90
  Επιστροφή στην κορυφή