Μακαντάμια (Macadamia) Λάδι 100ml Nature & Body

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2317
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Ονομασία macadamia ternifolia
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431900374
Προέλευση United Kingdom
Το λαδι Macadamia προέρχεται από τους καρπούς του φυτού Macadamia Ternifolia, οι οποίοι μοιάζουν με τα γνωστά μας φουντούκια. Το λαδι Macadamia έχει πολύ υψηλές ενυδατικές ιδιότητες και είναι ιδανικό για τις ώριμες και "ταλαιπωρημένες" επιδερμίδες.

Απορροφάται εύκολα και γρήγορα από την επιδερμίδα εξαιτίας της ομοιότητάς του με τα λιπαρά οξέα του δέρματος. Έχει φυσικό δείκτη προστασίας από τον ήλιο 3-4. Δρα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες επιδρώντας θετικά στο μεταβολισμό του δέρματος. Η μεγάλη του περιεκτικότητα σε Ω-7 το καθιστά ιδανικό για την περιποίηση του προσώπου. Είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνες (Α, Β1, Β2,B3, C και Ε), σε μεταλλικά στοιχεία(σίδηρο, μαγνήσιο) και πρωτεΐνες.

Το λάδι Macadamia μπορεί να αναμιχθεί σε ποσοστό 10-20% με άλλα λάδια βάσης στη περίπτωση των προϊόντων μασάζ, ή να χρησιμοποιηθεί σε lotions, lip balms, ενυδατικές κρέμες και προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Χρησιμοποιήστε το αυτούσιο ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια.

Το Λάδι Μακαντάμια Ethereal Nature που προσφέρεται από τα Sensities, είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικές ουσίες. Έχει επεξεργαστεί με τη διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης (cold pressed and refined). Είναι 100% φυσικό προιόν και θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα της Ευρωπαϊκής αγοράς.

Δείτε επίσης

Δαμασκηνέλαιο (Plum Kernel) Λάδι 30ml Nature & Body prunus domestica
€ 6,90
Παραφινέλαιο (Liquid Paraffin )1Lt Nature & Body paraffinum liquidum
€ 7,90
Ροδόεν Βιολογικό Έλαιο 50ml Βοῒου Κοζάνης
€ 6,90   € 4,90
Κολοκύθα (Pumpkin Seed) Βιολογικό Λάδι 30ml Nature & Body cucurbita pepo
€ 5,90
Πορτοκάλι (Orange) Λάδι 100ml Nature & Body citrus sinensis
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή