Καλέντουλα 100ml

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2320
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Προέλευση United Kingdom
Ονομασία calendula officinalis
Το λαδι Καλέντουλας (Calendula Oil) είναι πολύ γνωστό για την ευεργετική δράση του στην ανθρώπινη επιδερμίδα. Εξάγεται με εκχύλιση από τα άνθη του φυτού Calendula officinalis, που είναι πλούσια σε αιθέρια έλαια, φλαβονοειδή και καροτενοειδή με ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητες. Είναι καταπραϋντικό, ιδιαίτερα κατάλληλο για ευαίσθητες ή για λιπαρές επιδερμίδες και περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6,C και Ε. Είναι ιδανικό για το ερεθισμένο δέρμα και για τη περιποίηση δερματοπαθειών όπως είναι τα εκζέματα.

Το λάδι Καλεντούλας σπάνια χρησιμοποιείται μόνο του - κυρίως λόγω της υψηλής τιμής του. Συνήθως χρησιμοποιείται για τον εμπλουτισμό του αμυγδαλέλαιου, του σταφυλέλαιου ή του ροδακινέλαιου (σε ποσοστό 10-20%).

Το λάδι καλεντούλας προσδίδει απαλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα - για το λόγο αυτό αποτελεί βασικό συστατικό των περισσοτέρων σκευασμάτων που αντιμετωπίζουν τις ραγάδες.

Αν σας αρέσουν το Λαδι Καλέντουλας και οι ιδιότητες του, τότε αξίζει να δείτε και το απίθανο σαπούνι Καλέντουλας και μελιού.

Το Λάδι Καλέντουλας είναι ένα ιδανικό συστατικό για καλλυντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών, για lip balms και φυσικά για σαπούνια. Χρησιμοποιήστε το αυτούσιο ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια. Επίσης αποτελεί πολύ καλή βάση για προϊόντα μασάζ.

Το Λάδι Καλέντουλας Ethereal Nature που προσφέρεται από τα Sensities, είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικές ουσίες. Έχει παραχθεί με τη διαδικασία της εκχύλισης (infusion) και ως διαλύτης έχει χρησιμοποιηθεί το ηλιέλαιο (infused in refined Sunflower oil).

  Δείτε επίσης

Μποράγκο πόσιμο βιολογικό Λάδι 60ml by Terpenic labs oenothera biennis
€ 17,90
Βανίλια Λάδι 30ml Vanilla planifolia
€ 5,90
Κοκοφοινικέλαιο 100ml Macrovita
€ 10,90
Βαλσαμέλαιο 75ml από Κίτσος
€ 9,90
Αγγούρι Λάδι 30ml cucumis sativus
€ 11,90
  Επιστροφή στην κορυφή