Αβοκάντο 100ml

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2321
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Προέλευση South Africa
Ονομασία persia gratissima
Το Λαδι Αβοκάντο (Αvocado Oil) προέρχεται από το φυτό Persea Gratissima και είναι ιδανικό για διάφορες χρήσεις. Είναι πολύ πλούσιο σε λεκιθίνη και βιταμίνες Α, Β, C, D, Ε, Η, Κ, ΡΡ. Οι βιταμίνες Β και Ε δρουν αποδεδειγμένα ενάντια στη γήρανση. Η περιεκτικότητά του σε μη σαπωνοποιητικές ύλες, απαλύνει και αναδομεί την επιδερμίδα ενώ τονώνει το τριχωτό της κεφαλής. Σαν προστατευτικό, επανορθώνει τις ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες. Η ανεκτικότητα της επιδερμίδας στο έλαιο αβοκάντο είναι πολύ υψηλή, δεν ερεθίζει και μπορεί ακόμη να εφαρμοστεί και στην περιοχή κοντά στα μάτια χωρίς φόβο. Γι’ αυτό το λόγο, πολλά προϊόντα για μωρά περιέχουν ένα υψηλό επίπεδο αυτού του ελαίου. Απαλότητα, λάμψη, ζωντάνια και ελαστικότητα είναι τα αποτελέσματα που θα παρατηρήσετε στην επιδερμίδα σας και στα μαλλιά σας μετά από λίγες μέρες μόνο χρήσης. Αυτό το έλαιο καταπραΰνει την αίσθηση ξηρότητας που προκαλείται από σοβαρούς τύπους μόλυνσης της επιδερμίδας (έκζεμα).

Το λάδι Avocado είναι ένα ιδανικό συστατικό για καλλυντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών. Διατηρεί την επιδερμίδα υγιή και τη θρέφει αποτελεσματικά και σε βάθος. Χρησιμοποιήστε το λάδι Αβοκαντο αυτούσιο ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια. Αποτελεί ιδανικό συνθετικό των σπιτικων καλλυντικων και σαπουνιών σας - ειδικά για προϊόντα προσώπου και μαλλιών όπως είναι οι ενυδατικές κρέμες, τα lip balms, τα σαμπουάν και τα Hair Conditioners. Προτιμήστε το για τη περιποίηση της πολύ ξηρής, και γερασμένης επιδερμίδας, καθώς και για μαλλιά που έχουν χάσει τη λάμψη τους.

Το λάδι Αβοκαντο που προσφέρεται από τα Sensities είναι 100% καθαρό, κατεργασμένο (refined) και δεν περιέχει χημικές ουσίες.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ελαίων βασης.

  Δείτε επίσης

Αγγούρι Λάδι 30ml cucumis sativus
€ 11,90
Καριτέ Λάδι 100ml vitellaria paradoxa
€ 7,90
Ελιά Έλαιο βάσης από την Rizes Crete olea europaea
€ 6,40
Κράνμπερυ 100ml (Βακκίνιο) vaccinium macrocarpan
€ 19,90
Παραφινέλαιο paraffinum liquidum
€ 1,20
  Επιστροφή στην κορυφή