Ροδακινέλαιο (Peach Kernel) Λάδι 100ml Nature & Body

€ 4,90 € 3,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2324
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Ονομασία prunus persica
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431901821
Προέλευση United Kingdom
Το Ροδακινέλαιο (Peach Kernel Oil) έχει ιδιότητες που μοιάζουν πάρα πολύ με εκείνες του Βερικοκέλαιου. Προέρχεται από το φυτό Prunus Persica και είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β και Ε. Η βιταμίνη Ε που περιέχει, έχει έντονα αντιοξειδοτικές ιδιότητες οι οποίες βοηθούν την επιδερμίδα να καταπολεμήσει τις βλαβερές τοξίνες.

Το Ροδακινέλαιο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή έλαια βασης στην αρωματοθεραπεία. Είναι αρκετά λεπτόρευστο και απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα. Έχει έντονα ενυδατική δράση και όταν χρησιμοποιείται συστηματικά δεν επιτρέπει στο δέρμα να αφυδατωθεί. Θεωρείται ιδιαίτερα αποτελεσματικό έναντι των ρυτίδων, καθώς βοηθάει την επιδερμίδα να διατηρεί την ελαστικότητα της.

Το Ροδακινέλαιο είναι ένα ιδανικό συστατικό για καλλυντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών, για lip balms και φυσικά για σαπούνια. Χρησιμοποιήστε το αυτούσιο ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια.

Το Ροδακινέλαιο Ethereal Nature που προσφέρεται από τα Sensities, είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικές ουσίες. Έχει επεξεργαστεί με τη διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης (cold pressed and refined).

Δείτε επίσης

Φουντουκέλαιο (Hazelnut) Λάδι 100ml Nature & Body corylus avellana
€ 8,90
Κισσός (Common Ivy) Λάδι 100ml Nature & Body hedera helix
€ 9,90
Άρνικα (Arnica) Λάδι 100ml Nature & Body arnica montana
€ 7,90
Αργκάν (Argan) Βιολογικό Λάδι 100ml Nature & Body argania spinosa
€ 14,90
Βιταμίνη E 20% σε Αμυγδαλέλαιο 100ml Nature & Body triticum vulgare
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή