Άγριο Τριαντάφυλλο (Rosehip) Βιολογικό Λάδι 100ml Nature & Body

€ 15,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2327
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Ονομασία Rosa rubiginosa
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431900343
Προέλευση United Kingdom
Το λαδι Αγριοτριαντάφυλλου (Rosa Rubignosa) είναι ένα από τα καλύτερα αντιγηραντικά έλαια και το ιδανικότερο για την αναγέννηση των ιστών της επιδερμίδας. Προάγει την επούλωση των ουλών και βοηθά στην αντιμετώπιση των ραγάδων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Χρησιμοποιείται για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της ψωρίασης, της νευροδερματίτιδας και του ηλιακού εγκαύματος, μειώνει τις ευρυαγγείες, τους κιρσούς και τις ραγάδες, καθώς αυξάνει τα επίπεδα κολλαγόνου και ελαστίνης. Βοηθά στη μάχη ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση.

Όλες αυτές οι ιδιότητες του έλαιου Άγριου Τριαντάφυλλου οφείλονται στη μεγάλη περιεκτικότητα του σε βιταμίνη Α (κυρίως), σε λιπαρά οξέα (omega-3 και omega-6) και σε βιταμίνη Ε. Χρησιμοποιείται σε όλο το σώμα αλλά θεωρείται ιδανικό για τη φροντίδα του λαιμού, του ντεκολτέ και του στήθους.

Το Άγριο Τριαντάφυλλο είναι ένα ιδανικό συστατικό για καλλυντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου (κρέμες, lotions και serums), για lip balms και φυσικά για σαπούνια. Χρησιμοποιήστε το αυτούσιο ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια.

Το έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου Ethereal Nature που προσφέρεται από τα Sensities, είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικές ουσίες. Έχει επεξεργαστεί με τη διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης (cold pressed).

Δείτε επίσης

Αμυγδαλέλαιο 500ml Nature & Body prunus dulcis
€ 7,90
Βανιλέλαιο ''Devanillez moi'' 30ml Mira
€ 22,90
Μήλο (Apple) Λάδι 100ml Nature & Body calocarpum mammosum
€ 29,90
Ριγανέλαιο 100ml Macrovita
€ 12,90
Σταφυλέλαιο (Grapeseed) Λάδι 100ml Nature & Body vitis vinifera
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή