Βατόμουρο Λάδι 100ml

€ 24,90   € 19,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2328
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Ονομασία rubus fruticosus
To Λάδι από Βατόμουρο προέρχεται από την επεξεργασία των σπόρων του φυτού Rubus Fruticosus. Αν και το φυτό είναι γνωστό για το βρώσιμο καρπό του, εντούτοις το λάδι Βατόμουρου έχει εμφανίσει τα τελευταία χρόνια τεράστια αύξηση της ζήτησης του - λόγω της χρήσης του στη βιομηχανία καλλυντικών.

Το λάδι βατόμουρου διαθέτει έναν πραγματικά εκπληκτικό συνδυασμό ενεργών συστατικών. Είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνη C, γεγονός που του χαρίζει έντονη αντιοξειδοτική δράση. Θεωρείται ιδανικό για τη πρόληψη των ρυτίδων για τη μείωση "σημαδιών" στο πρόσωπo. Εκτός όμως από βιταμίνη C, το λαδι βατόμουρου περιέχει ακόμη Βιταμίνες Α, Κ και Ε, beta-carotene, και μεταλλικά στοιχεία όπως σίδηρο, μαγνήσιο, ασβέστιο και μαγγάνιο.

Συνολικά το λάδι από βατόμουρο είναι ένα από τα πιο "πλήρη" έλαια - με τα ευεργετικά συστατικά του να είναι εντυπωσιακά. Λόγω του συνδυασμού των αντιοξειδοτκών συστατικών που περιέχει, παρουσιάζει μεγάλη διάρκεια "ζωής" και συμβάλει σημαντικά στη διατήρηση των υπόλοιπων φυσικών συστατικών των καλλυντικών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ενυδατικές κρέμες και λοτιόν, σε σαπούνια, σε lip balms καθώς και σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Συνήθως χρησιμοποιείται για την περιποήση της ώριμης και "ταλαιπωρημένης" επιδερμίδας.

Το λάδι από βατόμουρο της εταιρίας Ethereal Nature είναι 100% καθαρό, φυσικό (unrefined) και δεν περιέχει χημικές ουσίες.

  Δείτε επίσης

Άγριο Τριαντάφυλλο Οργανικό 100ml Rosa rubiginosa
€ 14,90
Μακαντάμια Οργανική macadamia ternifolia
€ 7,90
Αμυγδαλέλαιο 50ml prunus dulcis
€ 1,50
Παπάγια Λάδι 100ml carica papay
€ 11,90
Θυμάρι Λάδι 100ml Thymus Vulgaris
€ 7,90
  Επιστροφή στην κορυφή