Αχιλλέα (Yarrow) Λάδι 100ml Nature & Body

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2370
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Ονομασία achillea millefolium
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431901692
Τα έλαια βασης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον "φορέα" στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια.

Το λαδι Αχιλλαίας (Achillea Millefolium) είναι ένα από τα καλύτερα επουλωτικά έλαια και το ιδανικότερο μαζί με την καλέντουλα, το βαλσαμόχορτο και το άγριο τριαντάφυλλο για την αναγέννηση των ιστών του δέρματος. Προάγει την λείανση των ουλών και βοηθά στην αντιμετώπιση των ραγάδων κατά την εγκυμοσύνη και μέχρι έξι μήνες μετά γι αυτό και συστήνεται συχνά σε εγκύους . Συμβάλει στην αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων, όπως το έκζεμα, η ψωρίαση, η ακμή κ.α. Είναι επίσης κατάλληλο για την αντιμετώπιση και πρόληψη των μελανών κηλίδων και πανάδων στα χέρια και το πρόσωπο.

Το λάδι αχιλλέας χρησιμοποιείται και ως αντιφλογιστικό, αντισμηγματορροϊκό, καταπολεμά την κυτταρίτιδα και συστήνεται για τσιμπήματα εντόμων. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, θεωρείται αντιγηραντικό επειδή είναι αντιφλεγμονώδες – αυτό είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην καταπολέμηση της γήρανσης. Έχει αντιβακτηριδιακή δράση συμβάλλοντας στην καταπολέμηση των λοιμώξεων ενώ είναι ισχυρό ενυδατικό πολύ πλούσιο σε ταννίνες και φλαβονίνες. Θεωρείται ιδιαίτερα αποτελεσματικό τόσο για τα ξηρά όσο και για τα λιπαρά δέρματα ενώ ταυτόχρονα ενισχύει και δυναμώνει τα μαλλιά.

Το λάδι Αχιλέας χρησιμοποιείται είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλα έλαια βάσης για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Το Λάδι Αχιλαίας που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρό. Στη συσκευασία των 100ml είναι ιδιαίτερα πρακτικό.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ελαίων βασης.

Δείτε επίσης

Αμυγδαλέλαιο 500ml Nature & Body prunus dulcis
€ 7,90
Πασιφλώρα (Passion) Λάδι 30ml Nature & Body passiflora incarnata
€ 3,90
Ευκαλύπτος Λάδι 100ml Macrovita
€ 10,90
Σιτέλαιο (Wheatgerm) Βιολογικό Λάδι 30ml Nature & Body triticum vulgare
€ 9,90
Ρίγανη (Oregano) Λάδι 30ml Nature & Body origanum compactum
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή