Φράουλα (Strawberry) Λάδι 100ml Nature & Body

€ 24,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2404
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Ονομασία Fragaria vesca
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431902361
Προέλευση United Kingdom
To Λάδι Φράουλας (Strawberry Seed Oil) προέρχεται από την επεξεργασία των σπόρων του φυτού Fragaria Vesca - της γνωστής μας φράουλας.

Το λάδι φράουλας είναι ένα ιδιαίτερα σπάνιο, δυσεύρετο και premium έλαιο βάσης. Οι καταπληκτικές του ιδιότητες, στηρίζονται στη σύνθεση των συστατικών του. To έλαιο Φράουλας είναι πλούσιο σε αντιοξειδοτικά (έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C) και για το λόγο αυτό είναι γνωστό πως καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. Χαρακτηρίζεται ακόμη από την υψηλή περιεκτικότητα του σε βιταμίνες Β5, Β6, Κ και σε ιχνοστοιχεία όπως είναι το μαγγάνιο, ο χαλκός, ο ψευδάργυρος, το μαγνήσιο και το κάλιο. Επιπλέον το λάδι φράουλας περιέχει φολικό οξυ, σαλικυλικό οξύ, ριβοφλαβίνη, τανίνες και Ωμέγα-3 λιπαρά. O συνδυασμός όλων των συστατικών χαρίζει στο έλαιο φράουλας ισχυρές αντιοξειδοτικές ιδιότητες με αποτέλεσμα να λειτουργεί ως φυσικό αποτοξινοτικό της επιδερμίδας.

Μία πολύ σημαντική ιδιότητα που έχει το έλαιο φράουλας είναι ότι μπορεί να συμβάλει στη λεύκανση της επιδερμίδας. Θα βρείτε το έλαιο φράουλας σε εξειδικευμένα premium καλλυντικά για τη μείωση της έντασης των φακίδων. Στις περιπτώσεις αυτές, η εφαρμογή γίνεται τοπικά.

Το λάδι φράουλας χρησιμοποιείται συνήθως σε ποσοστό 5-15% μαζί με άλλα (οικονομικότερα) έλαια. Είναι ιδανικό για ξηρές και γηρασμένες επιδερμίδες. Απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα και έχει αρκετά ισχυρό "όξινο" άρωμα. Είναι συστατικό που χρησιμοποιείται για την παρασκευή premium serums, αντιγηραντικών καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε σαπούνια - ειδικά σε σαπούνια προσώπου.

Το Λάδι Φράουλας Ethereal που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικές ουσίες.

Δείτε επίσης

Φραγκοστάφυλλο (Blackcurrant) Λάδι 30ml Nature & Body ribes ni grum
€ 4,90
Μπάομπαπ (Baobab) Λάδι 30ml Nature & Body adansonia digitata
€ 7,90
Άρνικα Λάδι με Βάλσαμο 100ml Rizes Crete arnica montana
€ 14,90
Αβοκάντο (Avocado) Λάδι 100ml Nature & Body persia gratissima
€ 4,90
Κνήκος - Καρθαμέλαιο (Safflower) Βιολογικό Λάδι 100ml Nature & Body carthamus tinctorius
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή