Ροδακινέλαιο (Peach Kernel) 1Lt Nature & Body

€ 28,90 € 23,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2499
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 1 lt
Ονομασία prunus persica
Εταιρεία Nature & Body
Προέλευση United Kingdom
Τα έλαια βασης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον "φορέα" στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια.

Το Ροδακινέλαιο (Peach Kernel Oil) έχει ιδιότητες που μοιάζουν πάρα πολύ με εκείνες του Βερικοκέλαιου. Περιέχει βιταμίνες Α, Β και Ε. Η βιταμίνη Ε που περιέχει, έχει έντονα αντιοξειδοτικές ιδιότητες οι οποίες βοηθούν την επιδερμίδα να καταπολεμήσει τις βλαβερές τοξίνες.

Το Ροδακινέλαιο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή έλαια βασης στην αρωματοθεραπεία. Απορροφάται σχετικά εύκολα από το δέρμα και έχει έντονα ενυδατική δράση. Φροντίζει και θρέφει την επιδερμίδα, δεν της επιτρέπει να αφυδατωθεί και έχει πολύ καλά αποτελέσματα έναντι των ρυτίδων (βοηθάει την επιδερμίδα να διατηρεί την ελαστικότητα της).

Το Ροδακινέλαιο λόγω του ότι είναι πιο ακριβό, συνήθως δεν χρησιμοποιείται από τους επαγγελματίες μόνο του (ως έλαιο μασάζ) - η πρόσμιξη του με αμυγδαλέλαιο είναι πολύ καλή ιδέα.

Το Ροδακινέλαιο της Ethereal Nature είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικά συστατικά ή προσμίξεις. Στη συσκευασία του 1lt είναι εξαιρετικά οικονομικό.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ελαίων βασης.

Δείτε επίσης

Αβησσυνίας (Abyssinian) Λάδι 100ml Nature & Body brassica abyssinica
€ 9,90   € 6,90
Κρίνος Λάδι Βιολογικό 50ml Haut Segala Lilium candidum
€ 23,90   € 18,90
Φραγκοστάφυλο (Blackcurrant) Λάδι 100ml Nature & Body ribes ni grum
€ 9,90
Καλέντουλα σε Ηλιέλαιο (Hotel Calendula) 50ml Mira calendula officinalis
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή