Καρύδα Λάδι (ΕΒ) 1lt

€ 24,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2500
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Προέλευση United Kingdom
Βάρος 1 lt
Ονομασία cocos nucifera
Το Διυλισμένο Λαδι Καρυδας (Fractionated Coconut Oil) είναι ένα ελαφρύ λάδι με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προέρχεται από το φυτό Cocos Nucifera. Είναι πολύ ανώτερο ποιοτικά από το απλό λάδι καρύδας (από το μη διυλισμένο). Χρησιμοποιείται για μασάζ (συνήθως μαζί με αμυγδαλέλαιο) αλλά και ως λάδι μπάνιου ή φυσικό αντισηπτικό. Βοηθά στην αποκατάσταση του φυσικού pH της επιδερμίδας και δεν φράζει τους πόρους. Περιέχει βιταμίνες Α,Β,Ε και μεταλλικά στοιχεία, όπως φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο. Παρόλο που είναι συμβατό για κάθε τύπο επιδερμίδας επειδή είναι ότι πλησιέστερο στο ανθρώπινο υποδόριο ιστό, συνήθως χρησιμοποιείται σε λιπαρές επιδερμίδες.

Το Λάδι Καρύδας είναι ένα ιδανικό συστατικό για καλλυντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών, για lip balms, body butters και φυσικά για σαπούνια (στα οποία προσθέτει αφρό και σκληρότητα στο τελικό προϊόν). Χρησιμοποιήστε το αυτούσιο ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια.

Αν σας αρέσουν οι ιδιότητες της Καρύδας, τότε αξίζει να δείτε το μοναδικό σαπούνι Καρυδας με ελαιόλαδο.

Το Λάδι Καρύδας Ethereal Nature που προσφέρεται από τα Sensities, είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικές ουσίες ή προσμίξεις. Στη συσκευασία του 1lt είναι ιδιαίτερα οικονομικό. Το Λάδι Καρύδας Ethereal χαρακτηρίζεται ως Food Grade, είναι δηλαδή βρώσιμο.

  Δείτε επίσης

Αβοκάντο Λάδι 1lt persia gratissima
€ 29,90
Αμυγδαλέλαιο Bioaroma 100ml prunus dulcis
€ 5,80
Καμέλια 100ml camelia sinensis
€ 9,90
Ριγανέλαιο 100ml Macrovita
€ 12,90
Φραγκοστάφυλλο λάδι 30ml ribes ni grum
€ 4,90
  Επιστροφή στην κορυφή