Καμέλια (Camelia) Λάδι 100ml Nature & Body

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2636
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Προέλευση China
Ονομασία camelia sinensis
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431902002
Τα έλαια βασης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον "φορέα" στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια.

Το Λάδι Καμέλιας προέρχεται από το Λευκό Τσάι (Camellia sinensis). Είναι ένα ελαφρύ λάδι πολύ πλούσιο σε Βιταμίνη Α και Ελαϊκά Οξέα Ω3. Έχει επίσης σημαντική περιεκτικότητα σε βιταμίνες Β1,B2,B6, Ε και ιχνοστοιχεία. Στην Ιαπωνία το λαδι καμέλιας παραδοσιακά χρησιμοποιείται για τη φροντίδα των μαλλιών ,του κεφαλιού και των νυχιών. Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και επειδή απορροφάται σχεδόν αμέσως είναι ιδανικό για την περιποίηση του προσώπου. Δρα ρυθμιστικά στους σμηγματογόνους αδένες και στο μεταβολισμό των κυττάρων ηρεμώντας τα ξεσπάσματα της ακμής και ταυτόχρονα ανοίγει τους πόρους προλαμβάνοντας τη δημιουργία της. Σε ερεθισμένο δέρμα ανακουφίζει από τις κοκκινίλες.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με λάδι jojoba (έχουν σχεδόν το ίδιο ιξώδες) ή μέσα σε έτοιμη κρέμα για το πρόσωπο ή το σώμα σε οποιαδήποτε αναλογία. Είναι ιδανικό για την φροντίδα μωρών και νηπίων λόγω της ελαφρής υφής του που αφήνει ανοιχτούς τους δερματικούς πόρους. Μόνο του ή μαζί με αμυγδαλέλαιο αποτελεί ένα πολύ καλό λάδι μασάζ ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως λάδι μπάνιου.

Το Λάδι Καμέλιας που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρό. Στη συσκευασία των 100ml είναι ιδιαίτερα πρακτικό.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ελαίων βασης.

Δείτε επίσης

Καρύδα (Coconut) Λάδι 100ml Nature & Body cocos nucifera
€ 5,90
Βιταμίνη E 20% σε Αμυγδαλέλαιο 100ml Nature & Body triticum vulgare
€ 9,90
Φραγκοστάφυλο (Blackcurrant) Λάδι 100ml Nature & Body ribes ni grum
€ 9,90
Σμέουρο (Raspberry Seed) Λάδι 30ml Nature & Body rubus idaeus
€ 7,90
Δεντρολίβανο (Rosemary) Λάδι 30ml Nature & Body rosmarinus officinalis
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή