Παραφινέλαιο

€ 1,20
€ 7,90



Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2862
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Προέλευση Italy
Ονομασία paraffinum liquidum
To παραφινέλαιο είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα έλαια της παγκόσμιας βιομηχανίας καλλυντικών και φαρμάκων. Αποτελεί βασικό συστατικό σε baby lotions, cold creams, και σε καλλυντικές κρέμες. Η χαμηλή τιμή του, καθώς και το γεγονός πως είναι σχετικά ελαφρύ, άχρωμο, άοσμο και δεν οξειδώνεται εύκολα (έχει μεγάλη διάρκεια ζωής) έχουν συμβάλει στην ευρεία διάδοση της χρήσης του.

Το παραφινέλαιο αποτελεί παράγωγο του πετρελαίου, αλλά μετά από το "εξοντωτικό" ραφινάρισμα και την επεξεργασία του, δεν έχει πλέον καμμία σχέση με τη πρώτη ύλη από την οποία προήλθε.

Το παραφινέλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε προϊόντα βάσης για τη παρασκευή ενυδατικών κρεμών, lip balms, massage oils, λαδιών μαυρίσματος, body lotions κ.ο.κ. Χρησιμοποιείται εκτεταμένα σε Spa ως θεραπεία (paraffin treatment) για την ανακούφιση από χρόνιους πόνους αρθρώσεων αλλά και για το "μαλάκωμα" της επιδερμίδας.

Το παραφινέλαιο που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλο για καλλυντική χρήση (cosmetic grade).

Δείτε επίσης

Καρυδέλαιο 100ml Macrovita
€ 11,90
Βιταμίνη E 100ml triticum vulgare
€ 9,90
Τζοτζόμπα 100ml buxus chinensis
€ 11,90
Καροτέλαιο 30ml daucus carota
€ 4,90
Ρόδι Έλαιο 20ml από Αλφειός Ρόδι Α.Ε
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή