Τσουκνίδα Λάδι 100ml

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2985
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Προέλευση United Kingdom
Ονομασία urtica dioica
Το λάδι Τσουκνίδας (Nettle Oil) προέρχεται από την επεξεργασία των φύλλων του φυτού Urtica dioica. Παρουσιάζει έντονη αντιφλεγμονώδη δράση και συνήθως χρησιμοποιείται για τη περιποίηση της ερεθισμένης, ευαίσθητης και ταλαιπωρημένης επιδερμίδας.

Η χρήση του έλαιου τσουκνίδας είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Πολλές ανεξάρτητες εργαστηριακές μελέτες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, υποστηρίζουν πως το έλαιο της τσουκνίδας συμβάλει στην ενδυνάμωση της τρίχας (πάχος τρίχας), προωθεί την τριχοφυία και καταπολεμά τη πυτιρίδα. H αποτελεσματικότητα της τσουκνίδας στην ενδυνάμωση των μαλλιών, πιθανολογείται πως οφείλεται στο συνδυασμό Βιταμίνης Α, Βιταμίνης C και των λιπαρών οξέων που περιέχει.

To έλαιο Τσουκνίδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα ή ως συστατικό σε ενυδατικές κρέμες, λοτιόν, σαμπουάν και Shower Gels. Αποτελεί ιδανικό συστατικό για καλλυντικά που σκοπό έχουν τη φροντίδα των άτονων και "αδύναμων" μαλλιών.

Το έλαιο Τσουκνίδας που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλο για καλλυντική χρήση (cosmetic grade). Είναι προϊόν εκχύλισης φύλλων τσουκνίδας σε extra παρθένο ελαιόλαδο.

Δείτε επίσης

Μπάομπαπ Λάδι 100ml adansonia digitata
€ 14,90
Δίκταμο Λάδι Bioaroma
€ 19,90
Αμαμελίδα Λάδι 100ml Hamamelis virginiana
€ 9,90
Κολοκύθα Λάδι Οργανικό cucurbita pepo
€ 5,90 € 11,90
Σιτέλαιο Οργανικό triticum vulgare
€ 9,90 € 24,90
Επιστροφή στην κορυφή