Δεντρολίβανο Λάδι 30ml

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3117
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 30 ml
Προέλευση United Kingdom
Ονομασία rosmarinus officinalis
Το λάδι Δεντρολίβανου (Rosemary Oil) προέρχεται από την επεξεργασία των φύλλων του φυτού Rosemarinus Officinalis. Περιέχει μία μεγάλη ποικιλιά δραστικών ουσιών όπως το αντιοξειδοτικό carnosic acid, το αντιβακτηριακό και αντιφλεγμονώδες rosmarinic acid, το λιποδιαλυτικό ursolic acid κ.ο.κ.

Η χρήση του έλαιου δεντρολίβανου είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας. Πολλές ανεξάρτητες εργαστηριακές μελέτες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, υποστηρίζουν πως το έλαιο του δεντρολίβανου συμβάλει στην ενδυνάμωση της τρίχας (πάχος τρίχας), προωθεί την τριχοφυία και καταπολεμά τη πυτιρίδα και τη ξηροδερμία της κεφαλής. Το έλαιο δεντρολίβανου θεωρείται πως βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος τοπικά και για το λόγο αυτό θεωρείται αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

To έλαιο Δεντρολίβανου μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα ή ως συστατικό σε λοτιόν, σαμπουάν και Shower Gels. Αποτελεί ιδανικό συστατικό για καλλυντικά που σκοπό έχουν τη φροντίδα των άτονων και "αδύναμων" μαλλιών και εκείνων κατά της κυτταρίτιδας.

Το έλαιο Δεντρολίβανου που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλο για καλλυντική χρήση (cosmetic grade) και έχει διακριτικό (καθόλου έντονο) άρωμα. Είναι προϊόν εκχύλισης φύλλων δεντρολίβανου σε extra παρθένο ελαιόλαδο.

Δείτε επίσης

Καροτέλαιο 100ml daucus carota
€ 9,90
Αργκάν Έλαιο από την Rizes Crete 100ml argania spinosa
€ 16,90
Γαϊδουράγκαθο Έλαιο 100ml carduus marianus
€ 9,90
Καροτέλαιο 30ml daucus carota
€ 4,90
Αβοκάντο Λάδι 1lt persia gratissima
€ 29,90
Επιστροφή στην κορυφή