Κανέλα Λάδι 30ml

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3120
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 30 ml
Προέλευση United Kingdom
Ονομασία cinnamomum zeylanicum
Το λάδι Κανελας (Cinnamon Oil) προέρχεται από την επεξεργασία του φλοιού (cinnamon bark) του φυτού Cinnamomum zeylanicum, της γνωστής Κανέλας Κεϋλάνης. Πρόκειται για ένα λάδι με αντιβακτηριακές και αντισηπτικές ιδιότητες. Η ουσία cinnzeylanine που περιέχει θεωρείται πως συμβάλει στη καταπολέμηση ιών. H κανέλα περιέχει Βιταμίνες Α και Κ, ενώ η ιδιότητα που παρουσιάζει να βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος τοπικά την καθιστά χρήσιμη στη λείανση των ρυτίδων αλλά και την ενδυνάμωση των μαλλιών.

Η χρήση του έλαιου κανέλας κερδίζει διαρκώς έδαφος στο τομέα της παραγωγής καλλυντικών αντιγήρανσης, αντιρυτιδικών σκευασμάτων και προϊόντων για την περιποίηση των μαλλιών. Το φυτικό έλαιο κανέλας - σε αντίθεση με το αιθέριο έλαιο της κανέλας - θεωρείται πως μπορεί να εφαρμοστεί γύρω από τα μάτια. Στην Ινδία και τη Κίνα, το έλαιο κανέλας χρησιμοποιείται εκτεταμένα για την θρέψη της επιδερμίδας και για την αντιμετώπιση της ακμής. Μία από τις πολύ ενδιαφέρουσες ιδιότητες του έλαιου της κανέλας, είναι η άποψη πως συμβάλει στο κλείσιμο των ανοιχτών πόρων.

To έλαιο Κανέλας συνήθως δεν χρησιμοποιείται αυτούσιο αλλά ως ενεργό συστατικό σε πληθώρα καλλυντικών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε ενυδατικές κρέμες, λοτιόν, σαμπουάν, μάσκες προσώπου, προϊόντα ακμής κ.ο.κ.

Το έλαιο Κανέλας που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλο για καλλυντική χρήση (cosmetic grade) και έχει διακριτικό (καθόλου έντονο) άρωμα. Είναι προϊόν εκχύλισης φλοιού κανέλας σε extra παρθένο ελαιόλαδο.

Δείτε επίσης

Κολοκύθα Λάδι Οργανικό cucurbita pepo
€ 5,90 € 11,90
Τζοτζόμπα Οργανική buxus chinensis
€ 7,90 € 16,90
Τζοτζόμπα 1lt buxus chinensis
€ 119,00   € 82,90
Σταφυλέλαιο 1lt vitis vinifera
€ 23,90
Αργκάν λάδι Organic 30ml argania spinosa
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή