Κανέλα (Cinnamon) Λάδι 30ml Nature & Body

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 3120
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 30 ml
Ονομασία cinnamomum zeylanicum
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431902484
Προέλευση United Kingdom
Το λάδι Κανελας (Cinnamon Oil) προέρχεται από την επεξεργασία του φλοιού (cinnamon bark) του φυτού Cinnamomum zeylanicum, της γνωστής Κανέλας Κεϋλάνης. Πρόκειται για ένα λάδι με αντιβακτηριακές και αντισηπτικές ιδιότητες. Η ουσία cinnzeylanine που περιέχει θεωρείται πως συμβάλει στη καταπολέμηση ιών. H κανέλα περιέχει Βιταμίνες Α και Κ, ενώ η ιδιότητα που παρουσιάζει να βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος τοπικά την καθιστά χρήσιμη στη λείανση των ρυτίδων αλλά και την ενδυνάμωση των μαλλιών.

Η χρήση του έλαιου κανέλας κερδίζει διαρκώς έδαφος στο τομέα της παραγωγής καλλυντικών αντιγήρανσης, αντιρυτιδικών σκευασμάτων και προϊόντων για την περιποίηση των μαλλιών. Το φυτικό έλαιο κανέλας - σε αντίθεση με το αιθέριο έλαιο της κανέλας - θεωρείται πως μπορεί να εφαρμοστεί γύρω από τα μάτια. Στην Ινδία και τη Κίνα, το έλαιο κανέλας χρησιμοποιείται εκτεταμένα για την θρέψη της επιδερμίδας και για την αντιμετώπιση της ακμής. Μία από τις πολύ ενδιαφέρουσες ιδιότητες του έλαιου της κανέλας, είναι η άποψη πως συμβάλει στο κλείσιμο των ανοιχτών πόρων.

To έλαιο Κανέλας συνήθως δεν χρησιμοποιείται αυτούσιο αλλά ως ενεργό συστατικό σε πληθώρα καλλυντικών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε ενυδατικές κρέμες, λοτιόν, σαμπουάν, μάσκες προσώπου, προϊόντα ακμής κ.ο.κ.

Το έλαιο Κανέλας που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλο για καλλυντική χρήση (cosmetic grade) και έχει διακριτικό (καθόλου έντονο) άρωμα. Είναι προϊόν εκχύλισης φλοιού κανέλας σε extra παρθένο ελαιόλαδο.

Δείτε επίσης

Παραφινέλαιο (Liquid Paraffin) 100ml Nature & Body paraffinum liquidum
€ 1,20
Τζοτζόμπα Λάδι 1Lt Nature & Body buxus chinensis
€ 99,00   € 69,00
Βατόμουρο (Blackberry Seed) Λάδι 100ml Nature & Body rubus fruticosus
€ 24,90   € 19,90
Λινέλαιο (Flax Seed Oil) Λάδι 100ml Nature & Body linum usitatissimum
€ 6,90   € 4,90
Επιστροφή στην κορυφή