Μαύρη Πεύκη 100ml

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 3174
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Ονομασία pinus ni gra
H Mαύρη Πεύκη (Pinus Nigra) είναι το γνωστό σε όλους αειθαλές δέντρο που φύεται κυρίως σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ελλάδας, με χαρακτηριστικό του γνώρισμα τις πευκοβελόνες και τα κουκουνάρια από τα οποία εξάγεται, μεταξύ άλλων, και το έλαιο που χρησιμοποιείται ευρέως στην παραγωγή φυτικών καλλυντικών.

Η δράση του ελαίου της Μαύρης Πεύκης είναι κυρίως αντιρυτιδική-συσφικτική. Πλούσιο σε πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά, όπως η επιγαλλοκατεχίνη, μειώνει την επίδραση των ένζυμων μεταλλοπρωτεϊνάσων (ή MMPs) που καταστρέφουν τους ιστούς τους δέρματος. Η παρουσία των συγκεκριμένων ενζύμων αποδομεί σταδιακά τις πρωτεΐνες που ευθύνονται για την ανανέωση του δέρματος και οδηγεί σε αλλοίωση του συνδετικού ιστού της επιδερμίδας. Έρευνες σε γυναίκες μέσης ηλικίας απέδειξαν οτι η καθημερινή χρήση του ελαίου για διάστημα μεγαλύτερο των δύο μηνών μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και τη χαλάρωση, και αυξάνει αισθητά τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ελαίων βασης.

Δείτε επίσης

Φραγκοστάφυλλο λάδι 30ml ribes ni grum
€ 4,90
Καριτέ Λάδι 100ml vitellaria paradoxa
€ 7,90
Βαλσαμόλαδο 50ml Της Ελιάς
€ 6,90
Αργκάν Έλαιο από την Rizes Crete 100ml argania spinosa
€ 16,90
Δαφνέλαιο με βιταμινη Ε by Rizes Crete 100ml pimenta racemosa
€ 7,70
Επιστροφή στην κορυφή