Αμυγδαλέλαιο Βιολογικό Βόλου 100ml Amygdalea

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4168
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 100 ml
Εταιρεία Αμυγδαλέα
Προέλευση Hellas
Αμυγδαλέλαιο Βόλου - Sensities

Η εταιρεία Amygdalea στηρίζεται στην δυνατότητα αξιοποίησης των πρώτων υλών της ελληνικής γης για την αύξηση της προστιθέμενης αξίας τους. Η παραγωγή αμυγδάλων στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, η αναζήτηση τεχνογνωσίας από το εξωτερικό και η ιδέα της παραγωγής 100% καθαρών, βρώσιμων φυτικών ελαίων είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός αμυγδαλέλαιου μοναδικής ποιότητας.

Η εταιρεία Amygdalea πιστεύει στη βαθιά δύναμη της φύσης και στη ικανότητα που έχουν τα προϊόντα της να μας χαρίζουν υγεία και ευεξία. Σκοπός είναι η παραγωγή 100% φυσικών, βρώσιμων φυτικών ελαίων ψυχρής έκθλιψης και υψηλής διατροφικής αξίας. Στόχος είναι να διασφαλιστεί η απόλυτη ποιότητα των προϊόντων, χωρίς καμία πρόσμιξη ή επεξεργασία. Οι πρώτες ύλες, οι καρποί και οι σπόροι φυτικής προέλευσης, είναι αποκλειστικά ελληνικές.

Το "Αμυγδαλέλαιο Βόλου" παράγεται με τη διαδικασία ψυχρής έκθλιψης, η οποία διασφαλίζει ότι τα θρεπτικά συστατικά παραμένουν αναλλοίωτα. Δεν υπόκειται σε ραφινάρισμα, διατηρώντας ανέπαφο τόσο το φυσικό του χρυσοκίτρινο χρώμα, όσο και την απαλή του γεύση. Δεν υπάρχουν προσμίξεις. Δεν χρησιμοποιούνται χημικά κατά την παραγωγή του. Η απόλυτη καθαρότητα και φυσικότητα του προϊόντος εξασφαλίζει τη γρήγορη απορρόφηση από την επιδερμίδα και την έλλειψη της αίσθησης λιπαρότητας.
Το "Αμυγδαλέλαιο Βόλου" είναι κατάλληλο για χρήση σε όλο το σώμα και για όλους τους τύπους δέρματος. Απορροφάται εύκολα και δεν φράζει τους πόρους, αφήνοντας το δέρμα ενυδατωμένο, μαλακό, υγιές και λαμπερό! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση του μακιγιάζ από το πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής των ματιών, καθώς σέβεται την ευαίσθητη επιδερμίδα αυτής της περιοχής, ενώ παράλληλα θρέφει και τις βλεφαρίδες.

Εφαρμόζεται με απαλό μασάζ σε υγρό δέρμα, μετά το μπάνιο για ενυδάτωση μόνο του ή και αφού προστεθούν ελάχιστες σταγόνες αιθερίου ελαίου της επιλογής σας. Ενυδατώνει και θρέφει τα χείλη και τα νύχια, βελτιώνοντας την όψη τους. Προστατεύει την ελαστικότητα του δέρματος, αποτρέποντας έτσι την εμφάνιση ραγάδων και επιπλέον αποτελεί τον φυσικό τρόπο αντιμετώπισης των ξηροδερμιών και των εκζεμάτων.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση της πιτυρίδας ή και ως μάσκα μαλλιών για δυνατά και λαμπερά μαλλιά. Πριν το λούσιμο, εφαρμόστε λίγες σταγόνες αμυγδαλέλαιο, κάνοντας μασάζ με τα ακρο- δάχτυλα στο τριχωτό της κεφαλής.

Δείτε επίσης

Βατόμουρο (Blackberry Seed) Λάδι 30ml Nature & Body rubus fruticosus
€ 12,90
Καρύδα (Coconut) Λάδι 100ml Nature & Body cocos nucifera
€ 5,90
Βαλσαμέλαιο 75ml Κίτσος hypericum perforatum
€ 9,90
Κράνμπερυ - Βακκίνιο (Cranberry) Λάδι 100ml Nature & Body vaccinium macrocarpan
€ 19,90
Πασιφλώρα (Passion) Λάδι 30ml Nature & Body passiflora incarnata
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή