Αλόης Λάδι 100ml BioLeon

€ 16,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4398
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 100 ml
Προέλευση Austria
Εταιρεία Bioleon
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Τα έλαια βάσης είναι πολύτιμα έλαια, τα οποία προέρχονται από τα λιπαρά συστατικά των σπόρων, των πυρήνων ή των καρπών ενός φυτού. Είναι, πλούσια σε λιπαρά οξέα, λεκιθίνη, βιταμίνες και πολλά ακόμη θρεπτικά στοιχεία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε αυτούσια για μασάζ ή για θεραπεία ενυδάτωσης, είτε ως βάσεις για να δημιουργήσετε τα δικά σας καλλυντικά, προσθέτοντας τα αιθέρια έλαια της επιλογής σας. Τα έλαια βάσης είναι κυρίως προϊόντα ψυχρής έκθλιψης και επιτρέπουν ως εκ τούτου μεγαλύτερη διείσδυση στο δέρμα.

Η Aloe Vera, το «φυτό της αθανασίας» ή το «ελιξίριο μακροζωίας», όπως αλλιώς είναι γνωστή, προέρχεται από τη Νότια και Ανατολική Αφρική. Στη σύγχρονη, ωστόσο, εποχή, καλλιεργείται σε όλες σχεδόν τις τροπικές και υποτροπικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Καραϊβικής και της Λατινικής Αμερικής.

Το όνομά της προέρχεται από την αραβική λέξη «alloeh» που σημαίνει πικρός, εξαιτίας του πικρού χυμού (ομοιάζει με ζελέ) που βρίσκεται στα φύλλα της. Οι θεραπευτικές και καλλυντικές της ιδιότητες ήταν γνωστές από την αρχαιότητα. Η βασίλισσα Κλεοπάτρα έκανε εκτεταμένη χρήση του χυμού της αλόης, για να κάνει το δέρμα της απαλό και λαμπερό, ενώ ήδη από το 1500 π.Χ. οι Αιγύπτιοι τη χρησιμοποιούσαν για τη θεραπεία πολλών ασθενειών όπως μολύνσεις, εγκαύματα κλπ. Ο χυμός της περιέχει πάνω από 75 γνωστά συστατικά, όπως ένζυμα, πρωτεΐνες, βιταμίνες και ανόργανα άλατα, που ενισχύουν όλες τις λειτουργίες του δέρματος και ενεργοποιούν την αυτοθεραπευτική δύναμή του. Η αλόη βοηθά στην αναζωογόνηση, ενυδάτωση και σύσφιξη της επιδερμίδας, Έχει αντιβιοτική, αντιμυκητιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Ενισχύει το ανοσοποιητικό, ηρεμεί το νευρικό σύστημα και αποτοξινώνει τον οργανισμό, ενώ χρησιμοποιείται και ως καταπραϋντικό σε διάφορους ερεθισμούς αλλά και στην αντιμετώπιση εγκαυμάτων από τον ήλιο.

Το Έλαιο βάση Αλόης της εταιρίας BioLeon είναι ένα μοναδικό προϊόν πολλαπλών χρήσεων. Πλούσιο σε βιταμίνη Ε , προβιταμίνη Α και ουσιώδη λιπαρά οξέα, βοηθά αποτελεσματικά το αφυδατωμένο από τον ήλιο δέρμα, προστατεύει, ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα, ενώ ενεργοποιεί την αναδόμηση των κυττάρων. Ιδανικό για εγκαύματα, εκζέματα, μυκητιάσεις, τσιμπήματα εντόμων, ουλές κλπ. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και στα πλέον ευαίσθητα.
Χρησιμοποιήστε το για χαλαρωτικό ή θεραπευτικό μασάζ μόνο του ή ως “φορέα”, στον οποίο θα προσθέσετε τα αιθέρια έλαια της προτίμησής σας και απολαύστε άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Πωλείται σε συσκευασία των 100ml.

Δείτε επίσης

Δαμασκηνέλαιο (Plum Kernel) 100ml Nature & Body prunus domestica
€ 18,90
Ρόδι (Pomegranate) Βιολογικό Λάδι 30ml Nature & Body punica granatum linn
€ 12,90
Κισσός (Common Ivy) Λάδι 100ml Nature & Body hedera helix
€ 9,90
Βατόμουρο (Blackberry Seed) Λάδι 30ml Nature & Body rubus fruticosus
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή