Αργκάν Έλαιο από την Rizes Crete

€ 16,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4518
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas (Crete)
Ονομασία argania spinosa
Το έλαιο αργκάν παράγεται από τους πυρήνες του δέντρου argan και είναι γνωστό για τις θρεπτικές καλλυντικές και θεραπευτικές του ιδιότητες. Εξαιρετικά πλούσιο σε βιταμίνη Α, Ε και λιπαρά οξέα ωμέγα 6 και 9. Ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει την τρίχα, καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα, μειώνει τις ρυτίδες και αποτελεί σύμμαχο κατά της ακμής.

Η εταιρεία RIZES πραγματοποίησε το ονειρό της, να δημιουργήσει για όλους εσάς μια μοναδική σειρά φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών με υψηλή ποιότητα και ασφάλεια. Συνταγές με βάση το βιολογικό ελαι-όλαδο, φυτά, βότανα και αιθέρια έλαια που υπόσχονται
να φροντίσουν την ομορφιά και την υγεία της επιδερμίδας σας, έτσι όπως μόνο η φύση μπορεί.

Τα καλλυντικά RIZES δεν περιέχουν parabens, παραφινέλαιο, σιλικόνη και ορυκτέλαιο. Είναι δερματολογικά ελεγμένα, εμπλουτισμένα με φυσικά και βιολογικά εκχυλίσματα και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

  Δείτε επίσης

Καροτέλαιο 100ml daucus carota
€ 9,90
Παπάγια Λάδι 100ml carica papay
€ 11,90
Βαλσαμέλαιο 75ml από Κίτσος
€ 9,90
Τριαντάφυλλο Έλαιο 100ml Macrovita
€ 13,90
Σύμφυτο Λάδι 100ml symphytum officinale
€ 6,90
  Επιστροφή στην κορυφή