Νυχτολούλουδο Πόσιμο Βιολογικό Λάδι 60ml TerpenicLabs

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4995
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 60 ml
Προέλευση Spain
Ονομασία borago officinalis
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Εταιρεία Terpenic Labs
Το έλαιο Onagra (γνωστό επίσης και ως Primrose ή evening primrose oil) ή έλαιο νυχτολούλουδο προκύπτει από την έκθλιψη των σπόρων του φυτού Oenothera bieennis της οικογένειας Onagraceae με καταγωγή από την Ανατολική και Κεντρική Βόρεια Αμερική.
Πρόκειται για ένα πολύτιμο έλαιο, πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα όπως λινολεϊκό οξύ (Ω6) και γ-λινολεϊκό (GLA), ελαϊκό οξύ (Ω3), σε φυτοστερόλες και βιταμίνη Ε, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά σημαντικό για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Το Onagra Oil της Terpenic labs είναι ένα απόλυτα φυσικό και βιολογικό πόσιμο έλαιο με εξαιρετικά οφέλη για την υγεία, κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Διαθέτει σπουδαίες αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, του προεμμηνορυσιακού συνδρόμου, της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, πολλών καρδιακών παθήσεων, αλλά και δερματολογικών διαταραχών, όπως η ακμή, το έκζεμα και η ψωρίαση, ενώ θεωρείται ότι συμβάλλει και στη βελτίωση της συγκέντρωσης και της μνήμης, στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, αλλά και των εσωτερικών φλεγμονών. Πιείτε το και χαρίστε στον οργανισμό σας δύναμη και υγεία.

Το έλαιο Onagra χρησιμοποιείται ευρέως και στην καλλυντική βιομηχανία, καθώς ο μοναδικός συνδυασμός των συστατικών που περιέχει, το καθιστούν ιδανικό για την καλή υγεία του δέρματος. Σύμφωνα με μελέτες, αναζωογονεί τα κύτταρα, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και χαρίζει όμορφη, νεανική εμφάνιση. Όταν χρησιμοποιείται εξωτερικά, συμβάλλει στη σταδιακή μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, ενώ είναι πραγματικός θησαυρός για το ξηρό, τραχύ και ταλαιπωρημένο δέρμα, καθώς το ενυδατώνει σε βάθος, διατηρώντας το πραγματικά απαλό. Το έλαιο νυχτολούλουδο είναι επίσης εξαιρετικό στην καταπολέμηση των μαύρων κύκλων, καθώς η χρήση του φωτίζει την περιοχή των ματιών και μειώνει την κουρασμένη όψη.
Είναι ένα λάδι με μέτρια διείσδυση στο δέρμα, σκούρο κίτρινο χρώμα και γλυκιά οσμή που θυμίζει καρύδι . Ενδείκνυται ιδιαίτερα για ξηρά/πολύ ξηρά, ερεθισμένα και ώριμα δέρματα. Είναι πολύ ακριβό λάδι και είναι ευαίσθητο στην οξείδωση. Πρέπει να φυλάσσετε σε δροσερό μέρος και να προστατεύεται από το φως.
Πωλείται σε συσκευασία των 60ml

Προσοχή! Οι πληροφορίες έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Δεν μπορούν να θεωρηθούν ιατρικές συμβουλές.

Δείτε επίσης

Neem Λάδι 100ml Ancient Wisdom azadirachta indica
€ 8,90
Βερικοκέλαιο (Apricot Kernel) Βιολογικό Λάδι 30ml Nature & Body prunus armeniaca
€ 2,90
Κνήκος - Καρθαμέλαιο (Safflower) Βιολογικό Λάδι 100ml Nature & Body carthamus tinctorius
€ 7,90
Μακαντάμια (Macadamia) Βιολογικό Λάδι 100ml Nature & Body macadamia ternifolia
€ 7,90
Ηλιέλαιο (Sunflower) Βιολογικό Λάδι 100ml Nature & Body heliathus annus
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή