Άγριο Τριαντάφυλλο (Rosehip) Βιολογικό Λάδι Unrefined 30ml Nature & Body

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5379
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Ονομασία Rosa rubiginosa
Βάρος 30 ml
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431902125
Τα έλαια βασης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον "φορέα" στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια.

Το λαδι Αγριοτριαντάφυλλου (Rosa Rubignosa) είναι ένα από τα καλύτερα αντιγηραντικά έλαια και το ιδανικότερο για την αναγέννηση των ιστών του δέρματος. Προάγει την επούλωση των ουλών και βοηθά στην αντιμετώπιση των ραβδώσεων κατά την εγκυμοσύνη γιαυτό και συστήνεται συχνά σε εγκύους . Χρησιμοποιείται για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της ψωρίασης, της νευροδερματίτιδας και του ηλιακού εγκαύματος, μειώνει τις ευρυαγγείες , τους κιρσούς και τις ραγάδες καθώς αυξάνει τα επίπεδα κολλαγόνου και ελαστίνης. Βοηθά στη μάχη ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση . Όλες αυτές οι ιδιότητες οφείλονται στη μεγάλη περιεκτικότητα του σε βιταμίνη Α, λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε. Χρησιμοποιείται σε όλο το σώμα αλλά θεωρείτε ιδανικό για τη φροντίδα του λαιμού, του ντεκολτέ και του στήθους.

Το λαδι Αγριοτριαντάφυλλου χρησιμοποιείται είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με αμυγδαλέλαιο για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Το Λάδι άγριου τριαντάφυλλου που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρό. Στη συσκευασία των 100ml είναι ιδιαίτερα πρακτικό.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ελαίων βασης.

Δείτε επίσης

Δεντρολίβανο (Rosemary) Λάδι 30ml Nature & Body rosmarinus officinalis
€ 3,90
Γλυκερίνη Φυτική 1lt Nature & Body
€ 24,90
Αβοκάντο Λάδι 1Lt Nature & Body persia gratissima
€ 29,90   € 24,90
Σιτέλαιο (Wheatgerm) 1Lt Nature & Body triticum vulgare
€ 39,90
Αβοκάντο Έλαιο με βιταμίνη Ε 100ml Rizes Crete persia gratissima
€ 10,90
Επιστροφή στην κορυφή