Ρόδι Βιολογικό 20ml Amygdalea Βόλου

€ 10,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5412
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 20 ml
Προέλευση Hellas
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Εταιρεία Αμυγδαλέα
Πολύτιμος σύμμαχος στον αγώνα κατά της αντιγήρανσης, το έλαιο ροδιού περιέχει σημαντικά αντιοξειδωτικά και ιδιαίτερα σπάνια λιπαρά οξέα, όπως η πουνικαλαγίνη, το ελλαγικό οξύ και το λινολενικό οξύ, ουσίες οι οποίες συμβάλλουν τα μέγιστα στην αναδόμηση της επιδερμίδας, καθώς καταπολεμούν αποτελεσματικά το σχηματισμό των ελεύθερων ριζών λειαίνοντας άμεσα τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Το έλαιο ροδιού της εταιρίας Amygdalea, με την παχύρρευστη υφή, το έντονο άρωμα και το χρυσοκίτρινο χρώμα, υπόσχεται να γίνει ο πιστός σας σύμμαχος στην περιποίηση της επιδερμίδας, των μαλλιών και των νυχιών σας. Θεωρείται ότι συμβάλει αποφασιστικά στη σύσφιξη της επιδερμίδας, την εντατική ενυδάτωσή της, την εξισορρόπηση του pH, την αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος και την καταπολέμηση των ρυτίδων.

Η σημαντική αντιοξειδωτική του δράση σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες, το καθιστούν ιδανικό προϊόν περιποίησης για το ώριμο, ξηρό, σκασμένο, ερεθισμένο και ηλιοκαμένο δέρμα. Λόγω της εξισορροπητικής του δράσης ενδείκνυται και για την φροντίδα της λιπαρής/μεικτής επιδερμίδας, καθώς απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας, προσφέροντας ενυδάτωση μακράς διαρκείας, ενώ λόγω των αντιφλεγμονωδών, στυπτικών και αντισηπτικών ιδιοτήτων του, είναι ιδανικό και για την περιποίηση των ακνεϊκών δερμάτων, καθώς ελέγχει την έκκριση περίσσιου σμήγματος, αφήνοντας μια ματ αίσθηση στην επιδερμίδα.

Εκτός από το δέρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την φροντίδα των μαλλιών και των νυχιών. Θεωρείται ότι συμβάλλει αποτελεσματικά στη βαθιά θρέψη και ενυδάτωση της τρίχας, στην ενίσχυση της απαλότητας και της λείανσής της καθώς και στη μείωση του φριζαρίσματος. Λίγες σταγόνες στις άκρες των μαλλιών σας, θα αποτελέσουν ασπίδα προστασίας από τις υψηλές θερμοκρασίες των σεσουάρ.
Τέλος, ό,τι αφορά στα νύχια, λίγες σταγόνες μετά το μανικιούρ θα χαρίσουν τέλεια ενυδάτωση στα επωνύχια, ενώ παράλληλα θα προστατεύσουν το ίδιο το νύχι, δυναμώνοντας το και αποκαθιστώντας το από τυχόν προβλήματα που μπορεί να του έχει προκαλέσει η συχνή χρήση βερνικιού.

Εκτός από τη σημαντικότατη δράση του στην κοσμητολογία, το έλαιο ροδιού είναι εξαιρετικά χρηστικό και στη δερματολογία για την αντιμετώπιση της ψωρίασης και του εκζέματος, καθώς και κάθε μορφής ξηροδερμίας.

“100% παρθένο έλαιο ροδιού ψυχρής έκθλιψης. Χωρίς προσμίξεις. Χωρίς χρήση χημικών κατά την παραγωγή του. 100% ελληνικό προϊόν.” Συσκευασία 20ml.

Η εταιρία Amygdalea ιδρύθηκε τον Μάιο του 2014 στο Βόλο με σκοπό την παραγωγή 100% φυσικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξίας, χωρίς καμία πρόσμιξη ή επεξεργασία και με πρώτες ύλες αποκλειστικά ελληνικές.

Δείτε επίσης

Γαϊδουράγκαθο (Milk Thistle) Λάδι 100ml Nature & Body carduus marianus
€ 9,90   € 6,90
Βερικοκέλαιο (Apricot Kernel) Βιολογικό Λάδι 30ml Nature & Body prunus armeniaca
€ 2,90
Κολοκύθα (Pumpkin Seed) Βιολογικό Λάδι 30ml Nature & Body cucurbita pepo
€ 5,90
Αμυγδαλέλαιο (Sweet Almond) 100ml Ancient Wisdom
€ 3,90
Αμυγδαλέλαιο (Sweet Almond) Λάδι 50ml Nature & Body prunus dulcis
€ 1,60
Επιστροφή στην κορυφή