Βαλσαμόλαδο σε BIO παρθένο ελαιόλαδο 50ml Της Ελιάς

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5968
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 50 ml
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Προέλευση Hellas (Arcadia)
Εταιρεία Της Ελιάς
Το Βαλσαμόλαδο Της Ελιάς είναι ένα εξαιρετικό προϊόν φτιαγμένο από βιολογικό βαλσαμόχορτο, το οποίο έχει συλλεχτεί από τις κορυφές του Μαινάλου και βιολογικό ελαιόλαδο.

Γνωστό και ως σπαθόλαδο, τον καιρό που οι ιππότες γιάτρευαν με αυτό πληγές και ουλές.... που κατάφερνε το σπαθί, το βαλσαμόλαδο είναι ένα παραδοσιακό γιατρικό με ποικίλες θεραπευτικές ιδιότητες. Με ισχυρή επουλωτική δράση, η οποία βασίζεται στη σημαντική συμβολή του στην ανάπλαση των κυττάρων, το βαλσαμόλαδο είναι ιδανικό για συγκάματα(νηπίων και ηλικιωμένων), ελαφρά εγκαύματα από ήλιο ή άλλη αιτία, πληγές, έλκη, εκχυμώσεις, οιδήματα και λοιπές κακώσεις του δέρματος. Επιπλέον, χάρη στην σημαντική αντιφλεγμονώδη και αναλγητική του δράση, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για την ισχιαλγία, την οσφυαλγία, τους πόνους των αρθρώσεων, τους ρευματισμούς, τις νευραλγίες, τις κράμπες, τις ψύξεις, αλλά και άλλου είδους πιασίματα. Τέλος, το βαλσαμόλαδο αποτελεί έναν θαυμάσιο φυσικό τρόπο να διατηρεί κανείς δέρμα του υγιές, λαμπερό και νεανικό.
Συσκευασμένο σε ειδικό φαρμακευτικό φιαλίδιο των 50ml ώστε να διατηρεί τις ευεργετικές του ιδιότητες για δύο τουλάχιστον χρόνια από την παραγωγή του.

Προσοχή! Μην εκτίθεσθε στον ήλιο μετά την χρήση. Ενδεχόμενο πρόκλησης φωτοευαισθησίας και φωτοδερματίτιδας. Να μην χρησιμοποιείται από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες. Να φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος.

Το εργαστήρι Της Ελιάς είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία γεννήθηκε το 2008 στο Λεβίδι Αρκαδίας και δραστηριοποιείται με μεγάλη οικολογική ευαισθησία στην παραγωγή χειροποίητων προϊόντων καλλυντικής περιποίησης, χρησιμοποιώντας αγνές πρώτες ύλες.

Δείτε επίσης

Neem Λάδι 100ml Ancient Wisdom azadirachta indica
€ 8,90
Λινέλαιο (Flax Seed Oil) Λάδι 100ml Nature & Body linum usitatissimum
€ 6,90   € 4,90
Πασιφλώρα (Passion) Λάδι 30ml Nature & Body passiflora incarnata
€ 3,90
Ταμανού Λάδι (Tamanu) 30ml Nature & Body
€ 9,90
Φράουλα (Strawberry) Λάδι 30ml Nature & Body Fragaria vesca
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή