Μορίνγκα λάδι (Le Seigneur de la Peau) 50ml Mira

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7308
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 50 ml
Εταιρεία Mira
Προέλευση France
Barcode 3701243300205
Ονομασία moringa oleifera
Το έλαιο Seigneur de la Peau με την υπογραφή της My Mira είναι είναι ένα άριστης ποιότητας καλλυντικό λάδι , το οποίο παράγεται από τους σπόρους του φυτού Moringa Oleifera, ενός ταχέως αναπτυσσόμενου φυλλοβόλου, ανθεκτικού στην ξηρασία δέντρου, της οικογένειας Moringaceae, εγγενούς στη Βορειοδυτική Ινδία, το Νεπάλ και το Πακιστάν.

Το λάδι Moringa υπήρξε εδώ και αιώνες σύμμαχος στην καταπολέμηση της γήρανσης σε πολλές ασιατικές χώρες, ενώ τη σημερινή εποχή έχει μετατραπεί σε ένα από τα πλέον δημοφιλή έλαια στον χώρο της κοσμητολογίας, περιζήτητο για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές, αναγεννητικές και θρεπτικές του ιδιότητες.

Λόγω της πλούσιας σε λιπαρά οξέα (ωμέγα 6 και 9)) σύστασής του, διεισδύει σε βάθος και ενυδατώνει το δέρμα εντατικά προστατεύοντάς το από την αφυδάτωση, ενώ ταυτόχρονα το καθαρίζει σε βάθος εξισορροπώντας το σμήγμα και καταπολεμώντας την ακμή. Επιπλέον, χάρη στις βιταμίνες A, B, C και E συμβάλλει αποφασιστικά στην αναζωογόνηση, την αναδόμηση και την αποκατάσταση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, καθώς και στην πρόληψη των σημαδιών γήρανσης.

Ισχυρά αντιοξειδωτική, η βιταμίνη Ε καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που υπάρχουν στο σώμα, οι οποίες ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την πρόωρη γήρανση του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, καθιστώντας την επιδερμίδα πιο σφικτή και ελαστική. Οι βιταμίνες Α, B, C, ένα ισχυρό κοκτέιλ με αντιοξειδωτική, αντιγηραντική και αναδομική δράση, θρέφουν και συσφίγγουν το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα επισκευάζουν και τυχόν βλάβες που έχει υποστεί.

Το λάδι Moringa είναι κατάλληλο και για την περιποίηση μαλλιών, καθώς λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε βεχενικό οξύ, δυναμώνει, λειαίνει και προστατεύει την τρίχα. Εφαρμόστε μία μικρή ποσότητα, κάντε απαλό, αφήστε το λίγα λεπτά και κατόπιν ξεβγάλτε. Το τακτικό μασάζ με το έλαιο βοηθάει επίσης, στην μείωση ψαλίδας και της πιτυρίδας.

Το λάδι Moringa είναι ένα διαυγές, μη ραφιναρισμένο, εξαιρετικά σταθερό στο χρόνο (δεν ταγγίζει και δεν αλλοιώνεται εύκολα) ευωδιαστό έλαιο, με άρωμα που θυμίζει ξηρούς καρπούς. Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Συσκευάζεται στη Γαλλία, σε 100% ανακυκλώσιμο γυάλινο μπουκάλι με πιπέτα από μπαμπού, η οποία επιτρέπει την ακριβή δοσολογία.

Προσέξτε, τη θερμοκρασία ιδιαίτερα το χειμώνα, καθώς το λάδι μπορεί να στερεοποιηθεί. Κρατήστε το για λίγα δευτερόλεπτα κάτω από ζεστό νερό και θα επανέλθει και πάλι στην κανονική του μορφή.

Δείτε επίσης

Αραχιδέλαιο - Φυστικέλαιο (Peanut) Λάδι 100ml Nature & Body arachis hypogaea
€ 8,90
Καρύδα Έλαιο με βιταμίνη Ε 100ml Rizes Crete cocos nucifera
€ 7,90
Σταφυλέλαιο Λάδι 1Lt Nature & Body vitis vinifera
€ 23,90
Καμέλια (Camelia) Λάδι 100ml Nature & Body camelia sinensis
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή