Αγγούρι (Cucumber) Λάδι 100ml Nature & Body

€ 23,90 € 18,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2235
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Ονομασία cucumis sativus
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431902231
Προέλευση United Kingdom
Το έλαιο του Αγγούριου (Cucumber Seed Oil) προέρχεται από την επεξεργασία των καθαρισμένων και αποξηραμένων σπόρων (κουκουτσιών) του φυτού Cucumis Sativus - το γνωστό μας Αγγούρι. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σπάνιο, πολύτιμο και ακριβό έλαιο, με εκπληκτικές ιδιότητες.

To Λάδι Αγγούριού παρουσιάζει μία απίστευτη περιεκτικότητα σε Omega-3 λιπαρά οξέα (κυμαίνεται μεταξύ 60-68%). Τα λιπαρά αυτά οξέα εντοπίζονται συνήθως σε οργανισμούς του θαλάσσιου οικοσυστήματος (λ.χ. ψάρια και φύκια) και ενώ είναι απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό, εντούτοις δεν παράγονται από αυτόν. Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι υποχρεωμένος να τα προσλαμβάνει αποκλειστικά από "εξωτερικές πηγές", καθώς δεν είναι σε θέση να τα "συνθέσει" από μόνος του. Τα λιπαρά αυτά είναι γνωστό πως περιποιούνται ιδανικά την "προβληματική" επιδερμίδα (πολύ ξηρή και γηρασμένη ή επιδερμίδα που αντιμετωπίζει δερματικά προβλήματα όπως είναι τα εκζέματα και η ακμή). Είναι ακόμη πολύ πλούσιο σε Tocopherols (Βιταμίνη Ε) και για το λόγο αυτό έχει "διάρκεια ζωής" (περίοδος κατά την οποία δεν χάνει τα δραστικά συστατικά του) μέχρι και 2 χρόνια. Είναι επίσης πλούσιο σε Φυτοστερόλες (Campesterol, Stigmasterol, Beta Sitosterol, Δ7 Stigmasterol, Δ7 Avenasterol) οι οποίες έχει αποδειχθεί πως συμβάλουν στην ταχεία αναγέννηση των κυτάρων της επιδερμίδας και εξισσοροπούν την υγρασία.

Το Λάδι Αγγούριού είναι ιδανικό συστατικό για αντιγηραντικές κρέμες και Serums, για προϊόντα κατά των ραγάδων, καθώς και για προϊόντα κατά της ακμής και των εκζεμάτων. Χρησιμοποιείται επίσης ευρέως για τη περιποίηση των πολύ σκληρών και εύθραυστων νυχιών, για την αντιμετώπιση της ξηροδερμίας της κεφαλής και για την αναζωογόνηση των ταλαιπωρημένων μαλλιών. Συνήθως χρησιμοποιείται σε ποσοστό 10-15% σε άλλα έλαια βάσης.

Το Λαδι Αγγούριού που προσφέρεται από τα Sensities είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικές ουσίες και συστατικά. Το χρώμα του είναι χρυσοπράσινο και έχει πολύ απαλή και ευχάριστη χαρακτηριστική οσμή φρέσκου αγγουριού.

Δείτε επίσης

Άρνικα Λάδι με Βάλσαμο 100ml Rizes Crete arnica montana
€ 14,90
Αμυγδαλέλαιο (Sweet Almond) Λάδι 50ml Nature & Body prunus dulcis
€ 1,60
Γλυκερίνη Φυτική 1lt Nature & Body
€ 24,90
Κισσός σε ελαιόλαδο 75ml Κίτσος
€ 9,90
Κισσός (Common Ivy) Λάδι 100ml Nature & Body hedera helix
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή