Μποράγκο (Borage) Λάδι 100ml Nature & Body

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2374
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Ονομασία borago officinalis
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431901951
Το Λαδι Μποραντζας ή Μποραγκο (Borage Oil) προέρχεται από την έκθλιψη των σπόρων του όμορφου φυτού Borage (Borago officinalis). Το Borage Oil έχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση σε γάμμα λινολενικό οξύ (GLA)ν από οποιοδήποτε φυτικό έλαιο. Το GLA είναι ωμέγα-6 λιπαρό οξύ απαραίτητο για τη λειτουργία του εγκεφάλου,τη ρύθμιση του μεταβολισμού, καθώς και την ανάπτυξη και υγεία των οστών, των μαλλιών και του δέρματος.

Το λαδι μποραγκο έχει αποδειχθεί οτι έχει την ικανότητά να ηρεμήσει και να μειώσει μια φλεγμονή και έχει χρησιμοποιηθεί επιτυχώς για να ανακουφίσει τον πόνο, πρήξιμο και δυσκαμψία των αρθρώσεων εξαιτίας ρευματοειδούς αρθρίτιδας. Το Λαδι Borage έχει χρησιμοποιηθεί επίσης με θετικά αποτελέσματα για πολλές διαφορετικές δερματικές διαταραχές, όπως ψωρίαση, έκζεμα, ακμή και πρόωρα γερασμένο δέρμα. Το λαδι μποραντζας είναι τόσο σημαντική πηγή γάμμα λινολενικού οξέως που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο για πολλές διαφορετικές ασθένειες. Ωστόσο, είναι αναμφισβήτητα ευεργετικό για την υγεία ολόκληρου του σώματος και την ευεξία του.

Το λάδι Μποράγο Ethereal που προσφέρεται από τα Sensities είναι100% καθαρό (non-diluted) και δεν περιέχει χημικές ουσίες.

Δείτε επίσης

Λεβάντα (Lavender) Λάδι 100ml Nature & Body Lavandula angustifolia
€ 6,90   € 4,90
Λάδι Ταμανού (Tamanu) 50ml Haut Segala Calophyllum inophyllum
€ 24,90
Βανίλια (Vanilla) Λάδι 30ml Nature & Body Vanilla planifolia
€ 4,90
Κερασέλαιο (Cherry Kernel) Λάδι 100ml Nature & Body prunus avium
€ 6,90   € 4,90
Επιστροφή στην κορυφή