Μήλο (Apple) Λάδι 100ml Nature & Body

€ 29,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2403
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Ονομασία calocarpum mammosum
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431902460
Προέλευση United Kingdom
To Λάδι Μήλου (Apple Seed Oil) προέρχεται από την επεξεργασία των σπόρων του φυτού Malus Domestica - της γνωστής μας μηλιάς. Είναι γνωστό με τη λατινική ονομασία Calocarpum Mamossum.

Το λάδι μήλου είναι ένα ιδιαίτερα σπάνιο, δυσεύρετο και premium έλαιο βάσης. Οι καταπληκτικές του ιδιότητες, στηρίζονται στη σύνθεση των συστατικών του. Το Έλαιο Μήλου είναι πάρα πολύ πλούσιο σε ολεϊκά (32,0-42,0%) και λινολεϊκά (45,0-60,0%) οξέα, τα οποία προσφέρουν στην επιδερμίδα βαθιά και αποτελεσματική ενυδάτωση. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, το Έλαιο Μήλου επιταγχύνει τη σύνθεση κολλαγόνων τα οποία με τη σειρά τους ενισχύουν την αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας. Το λάδι μήλου είναι ακόμη πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, όπως είναι ο Φωσφορος, το Μαγνήσιο, το Σίδηρο, το Μαγνήσιο και το Κάλιο. Περιέχει επίσης βιταμίνες Α και Ε που ενισχύουν την αντιοξειδοτική του δράση.

Το Έλαιο Μήλου είναι ιδιαίτερα θρεπτικό για τα μαλλιά, καθώς τους χαρίζει λάμψη, ζωντάνια και ενισχύει τη ρίζα τους. Μία έρευνα που έγινε το 2002 στην Ιαπωνία (Tsukuba Research Laboratory) έδειξε πως το εκχύλισμα μήλου προωθεί την τριχοφυία και μειώνει σημαντικά τη τριχόπτωση.

Το έλαιο μήλου αποτελεί ένα από τα καλύτερα συστατικά για τη περιποίηση της επιδερμίδας καθώς ενεργοποιεί και ενισχύει τη φυσική ενυδάτωση του οργανισμού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή ενυδατικών κρεμών και λοτιόν, για serums, για προϊόντα περιποίησης χειλιών και μαλλιών.

Το Λάδι Μήλου που θα βρείτε στα Sensities είναι ένα από τα ποιοτικότερα της παγκόσμιας αγοράς. Είναι 100% καθαρό και φυσικό (unrefined) και δεν περιέχει χημικές ουσίες και πρόσθετα.

Δείτε επίσης

Πασιφλώρα (Passion) Λάδι 100ml Nature & Body passiflora incarnata
€ 8,90
Βερικοκέλαιο (Apricot Kernel) Βιολογικό Λάδι 100ml Nature & Body prunus armeniaca
€ 7,90
Άγριο Τριαντάφυλλο (Rosehip) Βιολογικό Λάδι 100ml Nature & Body Rosa rubiginosa
€ 15,90
Βαλσαμέλαιο - Σπαθόλαδο Βιολογικό 100ml P for Pelion hypericum perforatum
€ 14,90
Ιπποφαές (Sea Buckthorn) Λάδι 100ml Nature & Body hippophae rhamnoides
€ 24,90
Επιστροφή στην κορυφή