Ρόδι Λάδι Organic 30ml

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3087
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Προέλευση United Kingdom
Ονομασία punica granatum linn
Βάρος 30 ml
Το έλαιο του Ροδιού (Pomegranate Seed Oil) προέρχεται από την επεξεργασία των σπόρων του φυτού Punica Granatum Linn - το γνωστό μας Ρόδι. Πρόκειται για ένα από τα πιο πολύτιμα, περιζήτητα και ακριβά έλαια στο κόσμο. Χρειάζονται περίπου 200 κιλά από φρέσκα ροδιά για να παραχθεί 1 μόλις λίτρο λαδιού.

To Λάδι Ροδιού έχει χαρακτηριστική και αρκετά έντονη μυρωδιά, είναι ιδιαίτερα παχύρευστο και έχει χρυσοκίτρινο χρώμα. Το Λάδι Ροδιού παρουσιάζει έντονη αντιοξειδωτική δράση. Καταπολεμά αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες στην επιδερμίδα και για το λόγο αυτό θεωρείται ένα από τα καλύτερα φυσικά συστατικά για τη καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης. Περιέχει πολύ σπάνια λιπαρά οξέα (punicic μέχρι 65% και ellagic acids) τα οποία θεωρούνται πως έχουν θετική επίδραση στην ανθρώπινη επιδερμίδα. Έτσι, το λάδι ροδιού θεωρείται ότι συμβάλει αποφασιστικά στη σύσφιξη της επιδερμίδας, την ενυδάτωση της, την εξισορρόπηση του pH, την αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος και την καταπολέμηση των ρυτίδων. Σύμφωνα με μία έρευνα που έγινε από το University of Michigan (Medical School) και η οποία δημοσιεύτηκε στο Journal of Ethnopharmacology (Φεβρουάριος 2006), το Λάδι Ροδιού επιταγχύνει την παραγωγή των κερατινοκυτάρων της επιδερμίδας (keratinocyte proliferation) - ενισχύοντας έτσι σημαντικά την αναγέννηση και την υγεία της επιδερμίδας.

Το Λαδι Ροδιού έχει πολλές θαυμαστές ιδιότητες οι οποίες το έχουν κάνει πραγματικά περιζήτητο στη σύγχρονη βιομηχανία καλλυντικών. Αποτελεί πολύτιμο συστατικό σε ενυδατικές κρέμες και lotion, σαπούνια, lip balms και προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια. Προτιμήστε το σε περιπτώσεις "καταπονημένης" επιδερμίδας, αλλά και για να αυξήσετε τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη λάμψη μίας "ώριμης" επιδερμίδας.

Το Λαδι Ροδιού που προσφέρεται από τα Sensities είναι 100% καθαρό, πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας και δεν περιέχει χημικές ουσίες και συστατικά.

Δείτε επίσης

Λάδι ''Jobi Jojoba'' 50ml Mira
€ 8,90
Άγριο Τριαντάφυλλο 30ml Rosa rubiginosa
€ 6,90
Κισσός Έλαιο 100ml Macrovita
€ 13,90
Σιτέλαιο Οργανικό 100ml triticum vulgare
€ 24,90
Επιστροφή στην κορυφή