Αμυγδαλέλαιο (Sweet Almond) Βιολογικό Λάδι 30ml Nature & Body

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3092
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 30 ml
Ονομασία prunus dulcis
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431902040
Τα έλαια βασης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον "φορέα" στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια.

Το αμυγδαλέλαιο (Sweet Almond) είναι το πιο διαδεδομένο έλαιο βασης στην αρωματοθεραπεία και στα λάδια μασαζ γενικότερα. Προέρχεται από το φυτό Prunus Dulcis. Το αμυγδαλέλαιο έχει πολύ ευχάριστη υφή, απορροφάται σχετικά εύκολα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.

Το αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, Ε και πρωτεΐνες. Φροντίζει και θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα καταπολεμά αποτελεσματικά ερεθισμούς του δέρματος. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και είναι ιδιαίτερα τονωτικό για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Το Οργανικό Αμυγδαλέλαιο που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρό και έχει παραχθεί με την διαδικασία ψυχρής έκθλιψης. Προέρχεται από αμύγδαλα βιολογικής καλλιέργειας. Αν χρειάζεστε μεγαλύτερη ποσότητα σας προτείνουμε την οικονομική συσκευασία Αμυγδαλέλαιου 1lt.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ελαίων βασης.

Δείτε επίσης

Brazil Nut Λάδι 100ml Nature & Body bertholletia excelsa
€ 8,90
Καστορέλαιο Λάδι 1Lt Nature & Body ricinus communis
€ 19,90
Ρίγανη (Oregano) Λάδι 30ml Nature & Body origanum compactum
€ 3,90
Καλέντουλα (Calendula) Λάδι 100ml Nature & Body calendula officinalis
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή