Δεντρολίβανο (Rosemary) Λάδι 30ml Nature & Body

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3117
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 30 ml
Ονομασία rosmarinus officinalis
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431901753
Προέλευση United Kingdom
Το λάδι Δεντρολίβανου (Rosemary Oil) προέρχεται από την επεξεργασία των φύλλων του φυτού Rosemarinus Officinalis. Περιέχει μία μεγάλη ποικιλιά δραστικών ουσιών όπως το αντιοξειδοτικό carnosic acid, το αντιβακτηριακό και αντιφλεγμονώδες rosmarinic acid, το λιποδιαλυτικό ursolic acid κ.ο.κ.

Η χρήση του έλαιου δεντρολίβανου είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας. Πολλές ανεξάρτητες εργαστηριακές μελέτες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, υποστηρίζουν πως το έλαιο του δεντρολίβανου συμβάλει στην ενδυνάμωση της τρίχας (πάχος τρίχας), προωθεί την τριχοφυία και καταπολεμά τη πυτιρίδα και τη ξηροδερμία της κεφαλής. Το έλαιο δεντρολίβανου θεωρείται πως βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος τοπικά και για το λόγο αυτό θεωρείται αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

To έλαιο Δεντρολίβανου μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα ή ως συστατικό σε λοτιόν, σαμπουάν και Shower Gels. Αποτελεί ιδανικό συστατικό για καλλυντικά που σκοπό έχουν τη φροντίδα των άτονων και "αδύναμων" μαλλιών και εκείνων κατά της κυτταρίτιδας.

Το έλαιο Δεντρολίβανου που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλο για καλλυντική χρήση (cosmetic grade) και έχει διακριτικό (καθόλου έντονο) άρωμα. Είναι προϊόν εκχύλισης φύλλων δεντρολίβανου σε extra παρθένο ελαιόλαδο.

Δείτε επίσης

Σταφυλέλαιο Λάδι 1Lt Nature & Body vitis vinifera
€ 23,90
Τριαντάφυλλο Λάδι 100ml Macrovita
€ 14,90
Σησαμέλαιο 1Lt Nature & Body sesamum indicum
€ 29,90
Αμυγδαλέλαιο 500ml Nature & Body prunus dulcis
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή