Βανίλια (Vanilla) Λάδι 30ml Nature & Body

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3119
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 30 ml
Ονομασία Vanilla planifolia
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431901876
Προέλευση United Kingdom
Το λάδι Βανίλιας (Vanilla Oil) προέρχεται από την επεξεργασία των λοβών (vanilla sticks) του φυτού Vanilla Planifolia. Πρόκειται για ένα λάδι πλούσιο σε Βιταμίνες του συμπλέγματος Β (niacin, panthothenic acid, thiamin, riboflavin) και σε ιχνοστοιχεία όπως είναι το Μαγνήσιο, ο Σίδηρος, ο Ψευδάργυρος, το Ασβέστιο και το Κάλιο.

Η χρήση του έλαιου βανίλιας κερδίζει διαρκώς έδαφος στο τομέα της παραγωγής καλλυντικών αντιγήρανσης και προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Η Βανίλια θεωρείται πως έχει αντιοξειδοτικές, αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Η αντιοξειδοτική της δράση και η υψηλή της περιεκτικότητα σε Βιταμίνες Β, είναι εκείνα που της χαρίζουν αντιγηραντικές ιδιότητες. Το έλαιο Βανίλιας θεωρείται πως αυξάνει το ρυθμό με τον οποίο μακραίνουν τα μαλλιά ενώ ταυτόχρονα θεωρείται αποτελεσματικό για την περιποίηση εγκαυμάτων και για την ταχύτερη επούλωση πληγών.

To έλαιο Βανίλιας μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα ή ως συστατικό σε ενυδατικές κρέμες, λοτιόν, σαμπουάν, shower gels κ.ο.κ.

Το έλαιο Βανίλιας που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλο για καλλυντική χρήση (cosmetic grade) και έχει διακριτικό (καθόλου έντονο) άρωμα.

Δείτε επίσης

Ρίγανη (Oregano) Λάδι 30ml Nature & Body origanum compactum
€ 3,90
Φραγκοστάφυλο (Blackcurrant) Λάδι 100ml Nature & Body ribes ni grum
€ 9,90
Βαλσαμέλαιο με Λεβάντα 50ml Βοῒου Κοζάνης hypericum perforatum
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή