Μέντα (Peppermint) Λάδι 100ml Nature & Body

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 3172
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Ονομασία Mentha Piperita
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431902507
Η Μέντα είναι γνωστή από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές της ιδιότητες και το άρωμά της. Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ο Άδης μεταμόρφωσε τη νύμφη Μίνθη σε αρωματικό φυτό. Οι αρχαίοι Έλληνες τη χρησιμοποιούσαν ευρέως στη μαγειρική, την οινοποιία και τη φαρμακοποιία.

Το έλαιο της Μέντας είναι κατάλληλο για προϊόντα σώματος, κρέμες, λάδια μασάζ κ.α, καθώς βοηθά στην τόνωση του κουρασμένου οργανισμού και αυξάνει το επίπεδο της ενέργειας. Ένα μασάζ με λάδι μέντας απομακρύνει το στρες και εξισορροπεί το νου και το σώμα. Το άρωμά της θεωρείται οτι αυξάνει την πνευματική διαύγεια, τη συγκέντρωση και τη μνήμη. Συμβάλλει στη βελτίωση της αναπνοής, στην αντιμετώπιση των πονοκεφάλων και της αδυναμίας. Επιπλέον, το έλαιο της Μέντας διατηρεί την ήπια αναλγητική δράση του φυτού γι’αυτό χρησιμοποιείται ως προσθηκή σε θεραπευτικές κρέμες φυτικής προέλευσης που έχουν εφαρμογή σε μυικούς πόνους κ.α. Όσον αφορά τις καλλυντικές του ιδιότητες, βοηθά στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας και χρησιμοποιείται κυρίως σε προϊόντα περιποίησης για λιπαρές επιδερμίδες.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ελαίων βασης.

Δείτε επίσης

Μπαμπασού (Babassu) Λάδι 100ml Nature & Body attalea speciosa
€ 6,90
Βερικοκέλαιο (Apricot Kernel) Βιολογικό Λάδι 30ml Nature & Body prunus armeniaca
€ 2,90
Αμυγδαλέλαιο (Sweet Almond) Βιολογικό Λάδι 30ml Nature & Body prunus dulcis
€ 3,90
Αργκάν Λάδι 100ml Rizes Crete argania spinosa
€ 16,90
Επιστροφή στην κορυφή