Λεμόνι (Lemon) Λάδι 100ml Nature & Body

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4411
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 100 ml
Ονομασία citrus limon
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431904402
Το έλαιο lemons seed προέρχεται από τα σπέρματα του λεμονιού και είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα [(ελαϊκό οξύ (9-16%), παλμιτικό οξύ (16-26%) και λινελαϊκό οξύ (32-42%))], συστατικά, τα οποία βοηθούν σημαντικά στην ανανέωση, θρέψη και προστασία του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνουν την επιδερμίδα και δρουν ενάντια στις φλεγμονές, αλλά και την ακμή. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την τελευταία, η διεθνής έρευνα έχει καταδείξει ότι το λινελαϊκό οξύ βοηθάει άμεσα και αποτελεσματικά τις επιδερμίδες που έχουν τάση να την εκδηλώσουν.

Ο λόγος είναι ότι τα ακμιακά δέρματα έχουν υψηλά επίπεδα ελαϊκού - και ανεπάρκεια λινολεϊκού οξέος στην κυτταρική τους σύσταση, γεγονός που οδηγεί στην πάχυνση του φυσικού σμήγματος της επιδερμίδας και στο φράξιμο των πόρων του δέρματος. Με την προσθήκη, επομένως, του δεύτερου, εξισορροπούνται τα επίπεδα των οξέων, μειώνεται η λιπαρότητα της επιδερμίδας και αποφεύγεται η εκδήλωσή της ακμής.

Επιπρόσθετα, η πλούσια σύσταση του ελαίου σε βιταμίνες και ανόργανα στοιχεία τού δίνει τη δυνατότητα να συγκρατεί σε μεγάλο βαθμό την υγρασία, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για την περιποίηση και θρέψη των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών. Το έλαιο lemon seed διεισδύει στην τρίχα, τη θεραπεύει και αφήνει τα μαλλιά λαμπερά και υγιή. Προσθέστε μερικές σταγόνες στο μαλακτικό σας, και δείτε τα μαλλιά σας να ζωντανεύουν στη στιγμή.

Το έλαιο βάσης lemon seed μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε ποικίλες θεραπείες χαλάρωσης και αναζωογόνησης είτε μόνο του, είτε αναμειγνύοντάς το με διάφορα αιθέρια έλαια και massage oils. Mπορείτε επίσης να το προσθέσετε σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν και άλλα φυσικά καλλυντικά για μια ολιστική περιποίηση και φροντίδα.

Δείτε επίσης

Παραφινέλαιο (Liquid Paraffin) 100ml Nature & Body paraffinum liquidum
€ 1,20
Παπάγια (Papaya) Λάδι 30ml Nature & Body carica papay
€ 4,90   € 3,90
Φράουλα (Strawberry) Λάδι 30ml Nature & Body Fragaria vesca
€ 12,90
Βερικοκέλαιο (Apricot Kernel) Λάδι 100ml Nature & Body prunus armeniaca
€ 4,90
Βανιλέλαιο ''Devanillez moi'' 30ml Mira
€ 22,90
Επιστροφή στην κορυφή