Τριαντάφυλλο Άγριο Έλαιο με Ροδόξυλο 100ml Rizes Crete

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4514
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas (Crete)
Ονομασία Rosa rubiginosa
To λάδι αυτό (ROSEHIP OIL) βοηθάει στην επούλωση των ουλών, της ακµής, συµπτώµατα δερµατίτιδας, εκζεµάτων, φωτογήρανσης, ευρυαγγείες, κιρσούς, ραγάδες και ήπια ηλιακά εγκαύµατα. Eνισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και έχει αντιοξειδωτική δράση.
Ενισχυµένο µε λινολεϊκό, ολεϊκό οξύ και βιολογικό ελαιόλαδο είναι ιδανικό για την περιποίηση του προσώπου, του λαιµού και του ντεκολτέ. Το αιθέριο έλαιο από ροδόξυλο, δίνει µια αίσθηση ευεξίας, ενώ έχει και ήπια αντισηπτική και αντιµικροβιακή, καθώς και αγχολυτική και αφροδισιακή δράση. Έχει γλυκό φρουτώδες και ξυλώδες άρωµα, το οποίο απελευθερώνει συναισθήµατα και την έκκριση ορµονών και ενζύµων.

Χρήση Εξωτερική - οδηγίες χρήσεως: απλώνετε µια ποσότητα µε απαλές κυκλικές κινήσεις, επιµένοντας στα σηµεία που έχουν µεγαλύτερη ανάγκη.

Η εταιρεία RIZES πραγματοποίησε το ονειρό της, να δημιουργήσει για όλους εσάς μια μοναδική σειρά φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών με υψηλή ποιότητα και ασφάλεια. Συνταγές με βάση το βιολογικό ελαι-όλαδο, φυτά, βότανα και αιθέρια έλαια που υπόσχονται
να φροντίσουν την ομορφιά και την υγεία της επιδερμίδας σας, έτσι όπως μόνο η φύση μπορεί.

Τα καλλυντικά RIZES δεν περιέχουν parabens, παραφινέλαιο, σιλικόνη και ορυκτέλαιο. Είναι δερματολογικά ελεγμένα, εμπλουτισμένα με φυσικά και βιολογικά εκχυλίσματα και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

Δείτε επίσης

Ρυζέλαιο (Rice Bran Oil) Λάδι 100ml Nature & Body oryza sativa
€ 4,90
Σιτέλαιο (Wheatgerm) Λάδι 100ml Nature & Body triticum vulgare
€ 6,90
Αβοκάντο Λάδι (Avocado) 100ml Ancient Wisdom persia gratissima
€ 7,90
Βερικοκέλαιο 1Lt Nature & Body prunus armeniaca
€ 26,90
Κολοκύθα (Pumpkin Seed) Βιολογικό Λάδι 100ml Nature & Body cucurbita pepo
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή