Πορτοκάλι (Orange) Λάδι 100ml Nature & Body

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4903
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 100 ml
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Ονομασία citrus sinensis
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431902408
Τα τελευταία χρόνια η βιταμίνη C έχει μπει δυναμικά στις θεραπείες κατά της αντιγήρανσης με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα! Η σημαντική αυτή βιταμίνη είναι υπεύθυνη για την παραγωγή του κολλαγόνου, της πρωτεΐνη που χαρίζει την σφριγηλότητα στο δέρμα. Επιπλέον, συμβάλλει στη σύσφιξη και αναζωογόνηση του δέρματος, στη διατήρηση της υφής του, στην επιβράδυνση των ζημιών που επιφέρουν οι ελεύθερες ρίζες στην επιδερμίδα, και ως εκ τούτου στην ανάδειξη της λάμψης, της ζωντάνιας και της φωτεινότητας του δέρματος.

Το πορτοκάλι, ήδη από τον Μεσαίωνα, θεωρούνταν άριστο καλλυντικό. Το αποκαλούσαν και “τροφή του δέρματος”, διότι διατηρούσε το πρόσωπο δροσερό και εύχρωμο. Εκτός από τα βιταμίνη C, το αρωματικό αυτό εσπεριδοειδές είναι πλούσιο σε βιταμίνες D, Α και P, ανόργανα άλατα ασβεστίου, φωσφόρου, καλίου, μαγνησίου, νατρίου και σιδήρου, σάκχαρα και οξέα (κιτρικό οξύ κ.ά.), στοιχεία ιδιαίτερα ωφέλιμα για την ιατρική, τη φαρμακευτική και την κοσμετολογία.

Το έλαιο βάσης πορτοκάλι είναι ιδανικό για την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας, καθώς είναι πλούσιο σε αγνά, θρεπτικά συστατικά, τα οποία προσφέρουν στο δέρμα την απαραίτητη τόνωση και θρέψη. Διακρίνεται για τις μαλακτικές, ενυδατικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες, ενώ το ζεστό και απαλό του άρωμα είναι ιδιαίτερα ελκυστικό. Το έλαιο πορτοκαλιού προστατεύει και ενδυναμώνει το αγγειακό πλέγμα που οξυγονώνει την επιδερμίδα, εξαλείφει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αποτρέπει τη δημιουργία πανάδων και δυσχρωμιών, προσφέροντας την απαραίτητη λεύκανση, ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας απέναντι στην ατμοσφαιρκή ρύπανση, ενώ οι καταπραϋντικές και στυπτικές του ιδιότητες βοηθούν στη σύσφιγξη και ελαστικότητα του δέρματος. Είναι ιδανικό για κάθε θεραπευτικό ή χαλαρωτικό μασάζ, καθώς διαθέτει θερμαντικές και τονωτικές ιδιότητες, με μακρόχρονη συστηματική χρήση συμβάλλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, ενώ χρησιμοποιείται και ως θαυμάσιο αποσμητικό ποδιών.
Ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες.

Χρήση για το πρόσωπο: Εφαρμόστε ένα λεπτό και ομοιόμορφο στρώμα ελαίου στο πρόσωπό σας, συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής γύρω από τα μάτια και τα χείλη, και μετά από 30-40 λεπτά ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό.

Προσοχή! Το έλαιο πορτοκαλιού είναι φωτοευαίσθητο γι’ αυτό δεν πρέπει να εκθέτουμε το δέρμα μας στην ηλιακή ακτινοβολία αμέσως μετά την χρήση.

Δείτε επίσης

Χαμομηλέλαιο (Chamomile) Λάδι 100ml Nature & Body matricaria recutita
€ 5,90
Σιτέλαιο (Wheatgerm) Βιολογικό Λάδι 30ml Nature & Body triticum vulgare
€ 9,90
Βανίλια (Vanilla) Λάδι 30ml Nature & Body Vanilla planifolia
€ 4,90
Ρόδι (Pomegranate) Βιολογικό Λάδι 100ml Nature & Body punica granatum linn
€ 24,90
Αβοκάντο Λάδι (Avocado) 100ml Ancient Wisdom persia gratissima
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή