Κρίνος Λάδι Βιολογικό 50ml Haut Segala

€ 23,90 € 18,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5449
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 50 ml
Προέλευση France
Ονομασία Lilium candidum
Εταιρεία Haut Segala
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Το λευκό κρίνο είναι ένα πανέμορφο, αρωματικό λουλούδι με πλούσιο παρελθόν στην περιποίηση και προστασία της γυναικείας ομορφιάς, εξαιτίας κυρίως των ευεργετικών του επιδράσεων στην επιδερμίδα. Έχει τη φήμη ότι συμβάλλει στην επούλωση των πληγών και στη μείωση των κηλίδων του δέρματος, χαρίζοντας ομοιόμορφο τόνο, λάμψη και νεανικότητα στην επιδερμίδα.
Το βιολογικό έλαιο White Lily της εταιρίας Haut Segala είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, πλούσιο σε πολύτιμα συστατικά, όπως ωμέγα 6 και ωμέγα 9 λιπαρά οξέα, φυτοστερόλες, ταννίνες, φλαβονοειδή και βιταμίνες και χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την αντιφλεγμονώδη του δράση, σε εγκαύματα, ουλές, ερυθήματα.

Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, το έλαιο White Lily καθαρίζει, ενυδατώνει και λευκαίνει την επιδερμίδα, εμποδίζοντας την εμφάνιση δυσχρωμιών, όπως οι πανάδες ή τα σημάδια της εγκυμοσύνης. Επιπλέον, απαλύνει και ηρεμεί την επιδερμίδα που έχει προσβληθεί από εγκαύματα ή φλεγμονές, αλλά και από κοκκινίλες ή ερεθισμούς, λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας, ενώ προλαμβάνει το τέντωμα του δέρματος και τις ραγάδες που προκαλούνται από τις απότομες αυξομειώσεις βάρους. Τέλος το έλαιο White Lily ασκεί σημαντική αντιγηραντική δράση, προλαμβάνοντας και απαλύνοντας τις λεπτές γραμμές έκφρασης, τις ρυτίδες, το πρήξιμο πάνω και κάτω από τα μάτια και τους μαύρους κύκλους.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα φυτικά έλαια ή με αιθέρια έλαια για την καθημερινή φροντίδα του προσώπου, του λαιμού και του στήθους, καθώς και ως λιπαρή φάση στην παρασκευή κρέμας για το πρόσωπο ή το σώμα. Συσκευασία 50ml.

Χρήση: Απλώστε καθημερινά πρωί και βράδυ στο πρόσωπο ή τοπικά στο σώμα.

Δείτε επίσης

Αχιλλέα (Yarrow) Λάδι 100ml Nature & Body achillea millefolium
€ 7,90
Φουντουκέλαιο (Hazelnut) Λάδι 100ml Nature & Body corylus avellana
€ 8,90
Μακαντάμια (Macadamia) Βιολογικό Λάδι 100ml Nature & Body macadamia ternifolia
€ 7,90
Αγγούρι (Cucumber) Λάδι 100ml Nature & Body cucumis sativus
€ 23,90   € 18,90
Αργκάν (Argan) Βιολογικό Λάδι 100ml Nature & Body argania spinosa
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή