Αμυγδαλέλαιο 500ml Nature & Body

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7293
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 500 ml
Ονομασία prunus dulcis
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Το αμυγδαλέλαιο (Sweet Almond) είναι το πιο διαδεδομένο έλαιο βασης στην αρωματοθεραπεία και στα λάδια μασαζ γενικότερα. Το αμυγδαλέλαιο έχει πολύ ευχάριστη υφή, απορροφάται σχετικά εύκολα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.

Το αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6 και Ε. Φροντίζει και θρέφει την επιδερμίδα ενώ παραλληλα καταπολεμά αποτελεσματικά ερεθισμούς του δέρματος. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και είναι ιδιαίτερα τονωτικό για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Το αμυγδαλέλαιο Ethereal που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρό, ραφιναρισμένο και δεν περιέχει χημικές ουσίες ή πρόσθετα. Οι συσκευασίες του 1lt είναι εξαιρετικά οικονομικές.

To αμυγδαλέλαιο Ethereal είναι φαρμακευτικής ποιότητας και ένα από τα καλύτερα που θα βρείτε στην Ευρωπαϊκή αγορά. Καλύπτει στο έπακρο όλες τις προδιαγραφές και απαιτήσεις της British Pharmacopoeia και χαρακτηρίζεται από τη χαμηλή οξύτητα του - μόλις 0.2 mg KOH/g (με μέγιστο επιτρεπτό όριο το 2.0 mg KOH/g).

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ελαίων βασης.

Δείτε επίσης

Ριγανέλαιο 100ml Macrovita
€ 12,90
Αργκάν (Argan) Βιολογικό Λάδι 100ml Nature & Body argania spinosa
€ 14,90
Άρνικα Λάδι με Βάλσαμο 100ml Rizes Crete arnica montana
€ 14,90
Βανιλέλαιο ''Devanillez moi'' 30ml Mira
€ 22,90
Βατόμουρο (Blackberry Seed) Λάδι 30ml Nature & Body rubus fruticosus
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή