Παραφινέλαιο 1Lt

Τιμή e-shop:
€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7715
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 1 lt
Ονομασία paraffinum liquidum
Προέλευση Italy
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
To παραφινέλαιο είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα έλαια της παγκόσμιας βιομηχανίας καλλυντικών και φαρμάκων. Αποτελεί βασικό συστατικό σε baby lotions, cold creams, και σε καλλυντικές κρέμες. Η χαμηλή τιμή του, καθώς και το γεγονός πως είναι σχετικά ελαφρύ, άχρωμο, άοσμο και δεν οξειδώνεται εύκολα (έχει μεγάλη διάρκεια ζωής) έχουν συμβάλει στην ευρεία διάδοση της χρήσης του.

Το παραφινέλαιο αποτελεί παράγωγο του πετρελαίου, αλλά μετά από το "εξοντωτικό" ραφινάρισμα και την επεξεργασία του, δεν έχει πλέον καμμία σχέση με τη πρώτη ύλη από την οποία προήλθε.

Το παραφινέλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε προϊόντα βάσης για τη παρασκευή ενυδατικών κρεμών, lip balms, massage oils, λαδιών μαυρίσματος, body lotions κ.ο.κ. Χρησιμοποιείται εκτεταμένα σε Spa ως θεραπεία (paraffin treatment) για την ανακούφιση από χρόνιους πόνους αρθρώσεων αλλά και για το "μαλάκωμα" της επιδερμίδας.

Το παραφινέλαιο που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλο για καλλυντική χρήση (cosmetic grade).

Δείτε επίσης

Ρίγανη Λάδι 30ml origanum compactum
€ 3,90
Ρόδι Οργανικό 20ml Amygdalea Βόλου
€ 10,90
Βερικοκέλαιο 100ml prunus armeniaca
€ 4,90   € 3,90
Νυχτολούλουδο 100ml oenothera biennis
€ 9,90
Καρύδα Λάδι 1Lt cocos nucifera
€ 29,90
Επιστροφή στην κορυφή