Λεβάντα Οργανική 10ml Ancient Wisdom

€ 16,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8299
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Εταιρεία Ancient Wisdom
Προέλευση France
Barcode 5055796562336
Ονομασία Lavandula angustifolia
Αφεθείτε στις ευεργετικές ιδιότητες του αιθέριου ελαίου λεβάντας της εταιρείας Ancient Wisdom και χαρίστε στον εαυτό σας μοναδικές στιγμές αναζωογόνησης και ηρεμίας.

Το αιθέριο έλαιο της Λεβάντας προέρχεται από απόσταξη των ανθών του φυτού Lavandula Angustifolia και έχει ένα γλυκό, δροσερό άρωμα, το οποίο αναζωογονεί το σώμα και το πνεύμα. Συνδυάζεται εξαιρετικά με αιθέρια έλαια όπως το φασκόμηλο, το γεράνι, το λεμόνι, ο ευκάλυπτος, το πατσουλί, το τριαντάφυλλο, το γιασεμί , ο κέδρος και ο βασιλικός, δημιουργώντας μοναδικές αρωματικές συνέργιες.

Το αιθέριο έλαιο της Λεβάντας έχει κυρίως αναλγητικές, αναπλαστικές αντιβακτηριακές και ηρεμιστικές ιδιότητες, καθώς και αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη δράση.. Θεραπεύει την ακμή και το έκζεμα, ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί απ' ευθείας στην επιδερμίδα, ανακουφίζοντας από εγκαύματα, ερεθισμούς και τσιμπήματα. Επιπλέον συμβάλλει στην καταπολέμηση της αϋπνίας, της έντασης και του στρες, ενώ αποτελεί και ισχυρό εντομοαπωθητικό.

Από την αρχαιότητα, οι Αιγύπτιοι και οι Ρωμαίοι χρησιμοποιούσαν την λεβάντα ως μέσο για να βελτιώσουν την ποιότητα του ύπνου τους. Επομένως, λίγες σταγόνες λεβάντας σε μαξιλάρια, κλινοσκεπάσματα ή στο κάτω μέρος των ποδιών είναι ό,τι χρειάζεστε για έναν ξεκούραστο βραδινό ύπνο. Ακόμη, κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι το έλαιο της λεβάντας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ήπιο υπνωτικό, αυξάνοντας σημαντικά το χρόνο του πραγματικού ύπνου κατά μέσο όρο 69 λεπτών. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε στο νερό του μπάνιου σας λίγες σταγόνες έλαιο λεβάντας ή στους κροτάφους και στο πίσω μέρος του λαιμού σας, για να διώξετε το στρες και την συσσωρευμένη ένταση.

Προφυλάξεις:
Πιθανή ευαισθησία του δέρματος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή υπό την επίβλεψη γιατρού, συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια, το εσωτερικό των αυτιών και τις ευαίσθητες περιοχές.

Δείτε επίσης

Πεύκο (Pine) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body pinus sylvestris
€ 4,90   € 3,90
Λεβάντα Άγρια η Στοιχιάς (stoechas) Πόσιμη 10ml Terpenic Labs lavandula stoechas
€ 28,90
Γεράνι Bourbon Πόσιμο 10ml Terpenic Labs
€ 27,90
Δάφνη (Bay Leaf) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body pimenta racemosa
€ 5,90   € 4,90
Επιστροφή στην κορυφή