Λεμόνι 12ml Amygdalea

€ 10,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8566
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 12 ml
Εταιρεία Αμυγδαλέα
Προέλευση Hellas
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Barcode citrus limonum
Το Λεμόνι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εσπεριδοειδή στον κόσμο. Αποτελεί μια άριστη πηγή βιταμινών και βοηθά συνολικά στην καλή λειτουργία του οργανισμού, ενώ οι αντισηπτικές του ιδιότητες και το αναζωογονητικό του άρωμα, το καθιστούν μοναδικό συστατικό για την παρασκευή αρωμάτων, ειδών οικιακής χρήσης, κεριών, σαπουνιών, καλλυντικών κ.α.

Το αιθέριο έλαιο του Λεμονιού (Citrus Limonum) της εταιρείας amygdalea προέρχεται από την ψυχρή έκθλιψη της ακατέργαστης φλούδας και έχει άρωμα φρεσκοκομμένου φρούτου, υψηλής αρωματικής νότας.

Η υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνες το καθιστά ένα εξαιρετικό φάρμακο για το ανοσοποιητικό σύστημα γιατί αυξάνει τα λευκά αιμοσφαίρια και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Χρησιμοποιείται επίσης στη θεραπεία διαφόρων προβλημάτων του πεπτικού συστήματος όπως η δυσπεψία, η οξύτητα του στομάχου και οι κράμπες, ενώ η εισπνοή του αρώματός του καθαρίζει τις ρινικές οδούς και τα ιγμόρεια, αποκαθιστώντας την καλή ροή του αέρα και τη σταθερότητα στη λειτουργία της αναπνοής.

Στην αρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται για την εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος και την αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος, ενώ φαίνεται ότι συμβάλλει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση νευρολογικών καταστάσεων όπως η πνευματική κόπωση, η ζάλη, το άγχος, η νευρικότητα και η αϋπνία. Επιπλέον, ανανεώνει το μυαλό, αυξάνει την αυτοσυγκέντρωση και δημιουργεί μια αισιόδοξη διάθεση.

Το αιθέριο έλαιο Λεμόνι είναι επίσης ένα εξαιρετικό καθαριστικό γενικής χρήσης και απολυμαντικό για τις μεταλλικές επιφάνειες, τα πιάτα και τα ρούχα κ.ο.κ.

Το αιθέριο έλαιο του Λεμονιού συνδυάζεται εξαιρετικά με λεβάντα, άρκευθο, ευκάλυπτο, γεράνι, μάραθο, χαμομήλι, λιβάνι, σανταλόξυλο, τριαντάφυλλο, δημιουργώντας μοναδικές αρωματικές συνέργιες.

100% αδιάλυτο αιθέριο έλαιο

Προσοχή!
-Να διατηρείται σε δροσερό και σκιερό μέρος
-Να μην χρησιμοποιείται αδιάλυτο στο δέρμα
-Κρατήστε το μακριά από παιδιά

Η εταιρία Amygdalea ιδρύθηκε τον Μάιο του 2014 στο Βόλο με σκοπό την παραγωγή 100% φυσικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξίας, χωρίς καμία πρόσμιξη ή επεξεργασία και με πρώτες ύλες αποκλειστικά ελληνικές.

Δείτε επίσης

Λεμόνι Τεϊοδεντρο (Lemon Tea Tree) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body leptospermum petersonii
€ 7,90
Λεβάντα (Lavender) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body Lavandula angustifolia
€ 4,20
Ρόδο (Rose) 5% σε Σταφυλέλαιο Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body rosa centifolia
€ 8,90
Ρίγανη Μαρόκου (Oregano) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body origanum compactum
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή