Βαλσαμέλαιο με Λεβάντα 50ml Βοῒου Κοζάνης

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2572
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas (Kozani)
Ονομασία hypericum perforatum
Εταιρεία Συνεταιρισμός Βοῒου Κοζάνης
Το Βαλσαμέλαιο ή Σπαθόλαδο ή Λαδι Υπερικού (Ηypericum Perforatum) είναι γνωστό από την αρχαιότητα ως το λάδι που χρησιμοποιούσαν οι Σπαρτιάτες στρατιώτες για την επούλωση των πληγών τους. Περιέχει βιταμίνες Α,Β1,Β2,Β6, D, πρωτεΐνες, ιχνοστοιχεία και αποτελεί ένα φυσικό προϊόν με εξαιρετικές, θεραπευτικές ιδιότητες.

Το Βαλσαμέλαιο με αιθέριο έλαιο λεβάντας 1%, που σας προτείνει το Sensities, αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν της ελληνικής φύσης. Παράγεται από τον Συνεταιρισμό Αρωματικών, Φαρμακευτικών και Οπωροκηπευτικών Φυτών Βοΐου Κοζάνης με τον πλέον φυσικό τρόπο. Για την παρασκευή του συγκεκριμένου ελαίου χρησιμοποιούνται άνθη Υπερικού σε ολοκληρωμένο στάδιο ανθοφορίας. Η εμβάπτιση τους γίνεται σε έξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο κορωνέικης ποικιλίας, παραγόμενο με ψυχρή έκθλιψη, το οποίο έχει εκτεθεί σε περιβάλλον ηλιακού φωτός , προκειμένου να υποστεί ωρίμανση με εντελώς φυσικό τρόπο. Η προσθήκη της λεβάντας (Hemus ποικιλία) στο προϊόν αυτό ενισχύει την αντιφλεγμονώδη, αντισπασμωδική και παυσίπονη δράση του, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό, φυσικό φάρμακο.

Το Βαλσαμέλαιο είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για την ισχιαλγία και για τους ρευματικούς πόνους, τους πόνους των αρθρώσεων και την υδρωπικία. Είναι κατάλληλο για κάθε είδους πληγές και χτυπήματα, μώλωπες και εκχυμώσεις, στραμπουλήγματα, τσιμπήματα εντόμων, εγκαύματα, φλεγμονές, έλκη και αιμορροΐδες . Είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό για κράμπες, πιασίματα, ψύξεις, νευραλγίες και πονοκέφαλους. Με το βαλσαμέλαιο, κάνουμε επαλείψεις ή ελαφρές εντριβές στο μέρος που πονά ή μπορούμε ακόμη να εφαρμόσουμε τοπικά επιθέματα με διαποτισμένη γάζα. Επίσης είναι ιδανικό για κάθε θεραπευτικό ή χαλαρωτικό μασάζ, μπορεί να εμπλουτισθεί με αιθέρια έλαια ανάλογα είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλα έλαια όπως π.χ τζοτζόμπα για θεραπείες κεφαλής και ξηροδερμία. Το Σπαθολαδο που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρό.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ελαίων βασης.

Δείτε επίσης

Αργκάν (Argan) Βιολογικό Λάδι 30ml Nature & Body argania spinosa
€ 8,90   € 6,90
Κολοκύθα (Pumpkin Seed) Βιολογικό Λάδι 100ml Nature & Body cucurbita pepo
€ 11,90
Άρνικα (Arnica) Λάδι 100ml Nature & Body arnica montana
€ 7,90
Ιπποφαές (Sea Buckthorn) Λάδι 30ml Nature & Body hippophae rhamnoides
€ 9,90
Χαμομηλέλαιο (Chamomile) Λάδι 100ml Nature & Body matricaria recutita
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή