Λάδι ''Jobi Jojoba'' 50ml Mira

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7902
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 50 ml
Προέλευση France
Κατασκευαστής Mira
Barcode 3701243300151
Εντάξτε στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας το υπέροχο "Jobi Jojoba", το ψυχρής έκθλιψης, παρθένο έλαιο Jojoba της γαλλικής εταιρίας Mira, κατευθείαν από το τροπικό νησί της Μαδαγασκάρης και ανακαλύψτε τον πραγματικό υγρό χρυσό της ζωής.

Ιδιαίτερα πλούσιο σε βιταμίνες Β & Ε (τοκοφερόλη), μέταλλα και Ωμέγα -9 λιπαρά οξέα, ουσίες που τού προσδίδουν τις σημαντικές ευεργετικές του ιδιότητες και την περιζήτητη προστατευτική του δράση, το λάδι Jojoba θεωρείται ένα αληθινό “πασπαρτού” στον χώρο της καλλυντικής περιποίησης. Ένα προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυριολεκτικά από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα.

Εξαιρετικά θρεπτικό και ενυδατωτικό, το λάδι Jojoba, χάρη στην ισχυρή αντιοξειδωτική του επίδραση, προστατεύει το δέρμα από την γήρανση, μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες έκφραση, ενώ παράλληλα αναδομεί την επιδερμίδα και επαναφέρει την ελαστικότητά της. Επιπλέον, αποτελεί εξαιρετική βάση για μακιγιάζ, ενώ είναι κατάλληλο και για ντεμακιγιάζ προσώπου (μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα και στην περιοχή των ματιών).

Αντικαθιστά εύκολα την κρέμα ημέρας, αλλά και νυκτός, ενώ είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Απαλλάσσει τις ξηρές, λεπιοειδείς επιδερμίδες από την υπερβολική ξηρότητα, επαναφέροντας την απαλότητα και την ελαστικότητά τους, ενώ ενδείκνυται και για τις λιπαρές ή με τάση ακμής επιδερμίδες, καθώς δεν μπλοκάρει τους πόρους του δέρματος.

Επίσης είναι πλούσιο σε αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, προσφέροντας σημαντική ανακούφιση σε άτομα με δερματικά προβλήματα όπως έκζεμα, σημάδια ακμής και ψωρίασης, ενώ γνωστή είναι και η αντιμυκητιακή του δράση απέναντι στα περισσότερα βακτήρια συμπεριλαμβανομένου του Staphylococcus aureus και του μύκητα Candida Albicans.

Το λάδι Jojoba είναι ιδανικό και για την περιποίηση των μαλλιών σας. Χρησιμοποιήστε μερικές σταγόνες στις άκρες τους για έξτρα θρέψη, προστασία από το σπάσιμο και υγιή, λαμπερή όψη.

Αγνό, μη επεξεργασμένο, ψυχρής έκθλιψης έλαιο, το οποίο διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα πολύτιμα ενεργά του στοιχεία. Δεν αλλοιώνεται (ταγκίζει) ακόμα και μετά από μεγάλες περιόδους αποθήκευσης. Αν το τοποθετήσετε στο ψυγείο ή αν βρίσκεται σε θερμοκρασία κάτω των 8-9 C ενδέχεται να πάρει τη μορφή κεριού. Βάλτε το σε χλιαρό νερό και θα επανέλθει στην κανονική του υφή.
Μπουκάλι 50ml.

Δείτε επίσης

Φουντουκέλαιο 100ml corylus avellana
€ 8,90
Κισσός Λάδι 100ml hedera helix
€ 9,90
Βαλσαμέλαιο (Σπαθόλαδο) Οργανικό 100ml hypericum perforatum
€ 7,90
Αλόης Έλαιο 100ml BioLeon
€ 16,90
Κρίνος Λάδι Οργανικό 50ml Haut Segala Lilium candidum
€ 23,90
Επιστροφή στην κορυφή