Λεβαντέλαιο σε Ηλίανθο (La la Vande) 50ml Mira

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8392
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 50 ml
Ονομασία Lavandula angustifolia
Προέλευση France
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Εταιρεία Mira
Barcode 3701243301141
Απολαύστε φυσική και αποτελεσματική θεραπεία με το La La Vande της γαλλικής εταιρείας My Mira και πείτε αντίο στους ερεθισμούς και την ξηρή επιδερμίδα. Παρασκευασμένο με μεράκι και πάθος με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, το αγνό, φυσικό έλαιο λεβάντας La la vande είναι ιδανικό για την περιποίηση του ευαίσθητου και εύθραυστου δέρματος.

Η λεβάντα (Lavandula angustifolia) είναι εγγενής στην Ευρώπη, την Αφρική, τη Μεσόγειο και σε μέρη της Ασίας. Χρησιμοποιείτε ευρέως για αιώνες για τις ευεργετικές ιδιότητες στο ανθρώπινο σώμα και αποτελεί μία από τις πιο μοναδικές και αγαπημένες μυρωδιές στον κόσμο.

Το έλαιο λεβάντας La la vande παρασκευάζεται στο εργαστήριό της εταιρείας στις Αρδέννες της Γαλλίας από βιολογική λεβάντα και ηλίανθο. Το βιολογικό ηλιέλαιο παρασκευάζεται στη Βουργουνδία, από έναν νεαρό τοπικό παραγωγό ενώ τα άνθη της λεβάντας προέρχονται από την περιοχή της Προβηγκίας. Η αγαστή συνεργασία και η αμέριστη φροντίδα είχαν ως αποτέλεσμα το εξαιρετικό αυτό έλαιο με το υπέροχο, φρέσκο, λουλουδένιο άρωμα.

Το έλαιο λεβάντας La La Vande διαθέτει αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριακές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Επιπλέον μειώνει το άγχος και προωθεί τον ήρεμο ύπνο. Πλούσιο σε ωμέγα 6 και βιταμίνη F, συμβάλλει στην σύσφιξη των πόρων του δέρματος ανακουφίζει από τους ερεθισμούς, βοηθά στην επούλωση των πληγών και καταπολεμά την ξηρότητα του δέρματος.
Οδηγίες χρήσης:

-Χρησιμοποιήστε την πιπέτα για να απλώσετε μερικές σταγόνες λάδι λεβάντας στην παλάμη σας.
-Ζεστάνετε το λάδι ανάμεσα στα χέρια σας.
-Εφαρμόστε σε σώμα και πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Συμβουλές χρήσης: Χρησιμοποιήστε το λάδι το πρωί αντί για την κρέμα ημέρας σας. Η ξηρή υφή του το καθιστά εξαιρετική βάση μακιγιάζ.
Χρήση στο σώμα: Καταπραΰνει τις ερεθισμένες περιοχές.
100% ανακυκλώσιμο γυάλινο μπουκάλι με πιπέτα από μπαμπού, η οποία επιτρέπει την ακριβή δοσολογία. Συσκευασία: 50ml

Η Mira είναι μία μικρή ομάδα τριών φίλων, των Juliette, Dorian και Andy από τη Γαλλία και τη Μαδαγασκάρη που μοιράζονται την κοινή τους αγάπη για τη γη και τον κύκλο παραγωγής της και διακατέχονται από το ίδιο πάθος για τις φυσικές πρώτες ύλες. Τα προϊόντα της εταιρίας τους είναι όλα ακατέργαστα, διατηρώντας το μέγιστο της δύναμής τους και η παραγωγή τους γίνεται με γνώμονα την αγάπη και τον σεβασμό στο περιβάλλον. Τέλος, συσκευάζονται στο εργαστήρι της εταιρίας στη Γαλλία, υπό τους αυστηρότερους ελέγχους.

Δείτε επίσης

Άρνικα Λάδι με Βάλσαμο 100ml Rizes Crete arnica montana
€ 14,90
Εχινάκεια (Echinacea) Λάδι 100ml Nature & Body echinacea purpurea
€ 9,90   € 4,90
Ρυζέλαιο (Rice Bran Oil) Λάδι 100ml Nature & Body oryza sativa
€ 4,90
Ηλιέλαιο (Sunflower) Βιολογικό Λάδι 100ml Nature & Body heliathus annus
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή